To je to što me zanima!

Francuzi kontra Britanaca: Rusi i Bjelorusi igraju Roland Garros

Određenih sankcija ipak će biti, no na te su već i navikli. Nastupat će bez obilježja zastava svojih zemalja, a u slučaju da netko od njih osvoji turnir, neće se intonirati himna njegove domovine
Vidi originalni članak

Wimbledon je zadao ozbiljan udarac ruskim i bjeloruskim tenisačima i tenisačicama, ali isto neće napraviti i Roland Garros.

Organizatori drugog Grand Slama sezone neće, poput onih u Wimbledonu, zabraniti nastup igračima iz Rusije i Bjelorusije, potvrdio je francuski RMC Sport.

BEZ COVID MJERA Đoković odahnuo: I necijepljeni će moći igrati na Wimbledonu ne podržava odluku Đoković o odluci Wimbledona: Dijete sam rata, poznajem te traume, ali ovo... Pa suludo!

Određenih sankcija ipak će biti, no na te su već i navikli. Nastupat će bez obilježja zastava svojih zemalja, a u slučaju da netko od njih osvoji turnir, neće se intonirati himna njegove domovine.

"Primjenom zajedničke deklaracije ministara sporta 36 zemalja, 9. ožujka, u odnosu na međunarodne sportske organizacije, Rusi i Bjelorusi moći će sudjelovati na pariškom Grand Slamu poštujući načelo stroge neutralnosti. Dakle, mogu sudjelovati pod neutralnom zastavom, a u slučaju njihove konačne pobjede, državna himna neće se izvesti", pojasnili su iz RMC-a.

ZABRANILI IM NASTUP Rus opleo po Wimbledonu: Pozivate se na demokraciju i slobodu, a diskriminirate nas 'NEPOŠTENO JE' Wimbledon zabranio nastup Rusima i Bjelorusima, ATP se pobunio: Ovo je diskriminacija!

Roland Garros počinje 22. svibnja i trajat će do 5. lipnja. U muškoj konkurenciji naslov će braniti Novak Đoković, budući da korona uvjeta neće biti u Parizu, dok će kod tenisačica u toj ulozi biti Čehinja Krejčikova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vozzdra 27.04.2022.

    Englezi - najveće zlo planete. Ova izbacivanja ruskih sportaša nemaju veze sa logikom. Ljudi cijeli život treniraju da bi im na kraju ovi uništili trud, kao da sportaši imaju veze s ratom. To je ta "demokracija" na djelu, pljuc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare