To je to što me zanima!

Francuzi odletjeli u Poljsku na SP koje se igra u - Slovačkoj...

Hokejaška reprezentacija Francuske rezervirala je avionske karte za put u Poljsku. Francuzi su i otputovali u Poljsku, no jedini problem je što se SP igra u Slovačkoj
Vidi originalni članak

Najveće francuske hokejaške zvijezde vratile su se iz NHL-a, pridružili se svojim kolegama iz europskih liga, spremili torbe i iz Pariza krenuli na Svjetsko prvenstvo. Avionske karte davno su već rezervirane i reprezentativcima je ostalo samo da se bezbrižno smjeste u udobna sjedala i otputuju u Poljsku. Jedini problem je što se SP igra u Slovačkoj.

I tako su Francuzi umjesto u Košicama završili u Krakowu, a već ionako umorni igrači taj put od 300 kilometara su morali prijeći nešto neudobnijim prijevoznim sredstvom - autobusom.

- Htjeli smo da odlete direktono u Košice, no ipak smo morali putovati autobusom od Krakowa. Nažalost, izbio je problem koji nismo mogli ispraviti na vrijeme - objavio je francuski savez ne objasnivši koja je to tajnica ili službenik saveza krivac za krivu rezervaciju i nepotrebno lutanje istočnom Europom 'galskih pijetlova'.

Hokejaši su u Košice napokon stigli u srijedu navečer, u četvrtak ujutro su već trenirali, a prvu utakmicu prvenstva igraju danas protiv Švicarske. U istoj grupi s francuskim lutalicama nalaze se i olimpijski prvak Kanada te Bjelorusija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 18bezglave 29.04.2011.

    Fino mi došlo ovako za početak dana da se dobro nasmijem :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare