To je to što me zanima!

Francuzi oprezni, a Lovren je na liječničkome pregledu

Čelnici Lyona izjavljuju da je dogovor još daleko, a za to vrijeme njihova skupa akvizicija odrađuje prvi dio liječničkih pregleda. Potpisat će u podne
Vidi originalni članak

Već danima je Dejan Lovren vruća tema u francuskom tisku, ništa se nije promijenilo ni nakon što je Dinamov branič sletio u Lyon. Pozivajući se na izjave čelnika kluba, pišu kako je okončanje Lovrenova transfera upitno.
- Da, Lovren je stigao u Lyon, ali dvije strane još su poprilično udaljene u pregovorima. Nastavit ćemo s pregovorima, ali njegov dolazak nije potpuno siguran - izjava je direktora Lyona Oliviera Blanca za francuski Le Progres, dodajući kako je problem što još neki klubovi žele Lovrena.
- On bi radije išao u Chelsea, koji ga također želi, baš kao i dva španjolska kluba. Pokušat ćemo s drugačijim pristupom - rekao je savjetnik predsjednika kluba Bernard Lacombe.
No ubrzo je stigao demantij. Problema nema.
- Lovren je u utorak već obavio prvi dio liječničkog pregleda, a ostatak će obaviti u srijedu ujutro - rekao je Dinamov operativac Damir Vrbanović.
Posao je, dakle, ušao u posljednju fazu. Službeno će Lovren igrač Lyona postati već u srijedu, čim liječnički pregledi budu završeni.
- Potpisat će oko 11 sati, takav je dogovor - rekao je Vrbanović, koji je s Lovrenom na pregovorima u Francuskoj.
Nakon potpisa ugovora Dejan će se vratiti u Zagreb, spremiti stvari pa se vratiti u Lyon. Ovoga puta na malo duže razdoblje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • splico2 13.01.2010.

    zavrsit ces ka i jerko leko ili ka balaban hehehe...........

  • user_37063 13.01.2010.

    od kud chelsea od jednom i barcelon isto ga oce daj molim te, ka sta ce i tomecak u chelsea umisto j.colea ali za razliku od njega on ce igrati, potpisi za lyon i za 3 god se prodavas za 30mil barci li nekom velikanu, ako sve bude kako triba a nema razloga da ne bude

  • Nizozemac 12.01.2010.

    Sretno ti bilo Dejane samo deri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare