To je to što me zanima!

Francuzi šampanjcem zalili hrvatsku premijerku Kosor

Emotivno je proživljavala svaki potez. Pljeskala je i navijala zajedno s gotovo osam tisuća naših navijača, koji su pjesmom nadglasali Francuze
Vidi originalni članak

Ovo je izvrstan rezultat, bez obzira na poraz u finalu, rekla je hrvatska premijerka Jadranka Kosor. U društvu austrijskoga predsjednika Heinza Fischera i premijera Wernera Faymanna u Beču je pratila finalni sraz s Francuzima.
- Drugi smo u Europi, to je lijepo. Treba gledati u budućnost, a naši mladi rukometaši to svakako jesu - zaključila je premijerka, odjevena u gornji dio trenirke hrvatskih rukometaša. Francuski rukometaši šampanjcem su tijekom proslave uspjeli zaliti i hrvatsku premijerku.
Tijekom utakmice emotivno je proživljavala svaki potez. Pljeskala je i navijala zajedno s gotovo osam tisuća naših navijača, koji su pjesmom i podrškom nadglasali malobrojne Francuze. Na kraju nije odoljela ni zajedničkoj fotografiji, zadovoljno se smješkala okružena europskom doprvacima, te im pružila riječi utjehe nakon finalnog poraza. Uz nju je bio i ministar financija Ivan Šuker, a svoje mjesto u svečanoj loži bečke dvorane Stadthalle pronašli su i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i Slavica Ecclestone, Ivica Todorić sa suprugom Martinom, Zlatko Marić.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • labelwriter 01.02.2010.

    ipak smo mi pokazali da smo HRVATI i GOTOVO, BRAVO SREBRO JE SUPER !!!!!!!!!!!!

  • stric66 01.02.2010.

    SVAKA POHVALA ZA IGRAČE I PREMIJERKU............

  • predsjednik03 01.02.2010.

    vid sise u kosorice

Komentiraj...
Vidi sve komentare