To je to što me zanima!

Francuzi tvrde: Abidal naručio napad na nogometašicu PSG-a!

Kako pišu francuski mediji, bivši nogometaš Barcelone Eric Abidal bio je u vezi s Kheirom Hamraoui te je ona ovo ljeto raskinula s njim. Nogometašica PSG-a pretučena je početkom studenog, a Abidal je osumnjičen za organizaciju napada
Vidi originalni članak

Nogometašice PSG-a Kheira Hamraoui i Aminata Diallo su 4. studenog otišle na večeru. Bila je to mirna i opuštena večer u kojoj su se htjele zabaviti. U jednom trenutku, na povratku kući, dvojica maskiranih muškaraca upala su u automobil, izvukla Kheiru iz automobila i udarali je palicama po nogama. Pretrpjela je teške ozljede.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj nezapamćen slučaj u svijetu nogometa potresao je francuski nogomet, a za organizaciju svega prvoosumnjičena bila je njezina suigračica i konkurentica za mjesto u momčadi Aminata Diallo.

Istražitelji su četiri puta ispitivali Aminatu, no ona je uporno tvrdila da nema veze s napadom. Nekoliko dana provela je u pritvoru nakon čega je puštena, a francuski mediji pišu kako je sada za organizaciju napada na nogometašicu osumnjičen bivši francuski nogometaš Eric Abidal (42)!

Kako piše Le Monde, bivši nogometaš Barcelone sada je glavni osumnjičeni za napad, a navodno mu je Hamraoui bila ljubavnica dok je igrala za Barcelonu. Njihova tajna veza trajala je od 2018. do ljeta ove godine, točno koliko je ona provela u Kataloniji. Nogometašica PSG-a odlučila je raskinuti s njim nakon što je promijenila klub, a on se nije mogao pomiriti s tim pa joj je navodno htio zagorčati život. Abidal je u dugogodišnjem braku s Hayet Kabir s kojom ima petero djece. 

Tamošnji mediji pišu kako bi se Abidal u sljedećim danima trebao pojaviti u Parizu na saslušanju gdje će pokušati dokazati da nije umiješan u cijeli slučaj.

Eric Abidal je u igračkoj mirovini od 2015. godine. Igrao je za Lille, Lyon, Monaco i Olympiacos, a najveći trag ostavio je u Barceloni gdje je osvojio dvije Lige prvaka i četiri La Lige. Od 2018. do 2020. godine bio je sportski direktor Barce, no zajedno s Josepom Bartomeuom bacio je klub u financijski kolaps, zamjerio se Leu Messiju pa u konačnici napustio klub prošlo ljeto. 

Sada se suočava s ozbiljnim optužbama koji bi ga mogle lišiti slobode. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mentalist1 16.11.2021.

    Ne kuzim zasto pisete da on mora dokazati da je nevin, odakle vam takva informacija?

  • Space Burek 16.11.2021.

    Cuj ovo zamjerio se Messiju pa je otisao haha. Dobio je otkaz jer je dovodio igrace po svojim zeljama bez obzira na ono sto trener kaze... a svi ti igraci su otisli iz kluba.

  • crobern 16.11.2021.

    Stani… On je imao rak pa se izliječio? Pa ne mora se nadati ničemu dobrome ako je to stvarno tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare