Obavijesti

Sport

Komentari 9

Francuzi tvrde: Abidal naručio napad na nogometašicu PSG-a!

Francuzi tvrde: Abidal naručio napad na nogometašicu PSG-a!

Kako pišu francuski mediji, bivši nogometaš Barcelone Eric Abidal bio je u vezi s Kheirom Hamraoui te je ona ovo ljeto raskinula s njim. Nogometašica PSG-a pretučena je početkom studenog, a Abidal je osumnjičen za organizaciju napada

VIDEO

Nogometašice PSG-a Kheira Hamraoui i Aminata Diallo su 4. studenog otišle na večeru. Bila je to mirna i opuštena večer u kojoj su se htjele zabaviti. U jednom trenutku, na povratku kući, dvojica maskiranih muškaraca upala su u automobil, izvukla Kheiru iz automobila i udarali je palicama po nogama. Pretrpjela je teške ozljede.

Pokretanje videa...

Messi maše fanovima u Parizu nakon transfera u PSG VIDEO

Ovaj nezapamćen slučaj u svijetu nogometa potresao je francuski nogomet, a za organizaciju svega prvoosumnjičena bila je njezina suigračica i konkurentica za mjesto u momčadi Aminata Diallo.

Istražitelji su četiri puta ispitivali Aminatu, no ona je uporno tvrdila da nema veze s napadom. Nekoliko dana provela je u pritvoru nakon čega je puštena, a francuski mediji pišu kako je sada za organizaciju napada na nogometašicu osumnjičen bivši francuski nogometaš Eric Abidal (42)!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Juventus Women v Barcelona Women - UEFA Womens Champions League - Round of 32 first leg - Stadio Giuseppe Moccagatta

Kako piše Le Monde, bivši nogometaš Barcelone sada je glavni osumnjičeni za napad, a navodno mu je Hamraoui bila ljubavnica dok je igrala za Barcelonu. Njihova tajna veza trajala je od 2018. do ljeta ove godine, točno koliko je ona provela u Kataloniji. Nogometašica PSG-a odlučila je raskinuti s njim nakon što je promijenila klub, a on se nije mogao pomiriti s tim pa joj je navodno htio zagorčati život. Abidal je u dugogodišnjem braku s Hayet Kabir s kojom ima petero djece. 

UEFA Europa League / Champions League Group Stage Draw in Monaco 2017/2018

Tamošnji mediji pišu kako bi se Abidal u sljedećim danima trebao pojaviti u Parizu na saslušanju gdje će pokušati dokazati da nije umiješan u cijeli slučaj.

La Liga 2012/2013, FC Barcelona - RCD Mallorca

Eric Abidal je u igračkoj mirovini od 2015. godine. Igrao je za Lille, Lyon, Monaco i Olympiacos, a najveći trag ostavio je u Barceloni gdje je osvojio dvije Lige prvaka i četiri La Lige. Od 2018. do 2020. godine bio je sportski direktor Barce, no zajedno s Josepom Bartomeuom bacio je klub u financijski kolaps, zamjerio se Leu Messiju pa u konačnici napustio klub prošlo ljeto. 

Sada se suočava s ozbiljnim optužbama koji bi ga mogle lišiti slobode. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub