To je to što me zanima!

Francuzi u problemu: Još jedan reprezentativac je zaražen...

Veznjak Lyona Houssem Aouar se testirao zajedno sa svojom momčadi uoči susreta protiv Dijona, a jedino je on imao pozitivan test. Iz francuskog kluba su javili kako igrač nema simptome...
Vidi originalni članak

Hrvatska će u rujanskim utakmicama na startu Lige nacija i prvome okupljanju nakon gotovo deset mjeseci biti bez Luke Modrića i Ivana Rakitića, koji u dogovoru s izbornikom Dalićem propuštaju utakmice protiv Portugala i Francuske, a i Francuzi su na mukama.

Jedna od najvećih zvijezdi reprezentacije Paul Pogba (27) iz Manchester Uniteda, kao i veznjak Tottenhama Tanguy Ndombele (23), neće biti u konkurenciji za rujanske utakmice nakon pozitivnog testa na korona virus, a otpao je i Houssem Aouar (22)!

Veznjak Lyona se testirao zajedno sa svojom momčadi uoči susreta protiv Dijona, a jedino je on imao pozitivan test. Iz francuskog kluba su javili kako igrač nema simptome, no jasno je kako će morati u karantenu na 14 dana što znači da će gotovo sigurno propustiti reprezentativno okupljanje. On je trebao biti Deschampsova uzdanica za Ligu nacija, a prošle sezone i na završnici Lige prvaka je pokazao klasu. Vrijednost na Transfermarktu mu je čak 50 milijuna eura, a pola Europe ga želi dovesti.

Didier Deschamps tako lupa glavom od stol jer više ne zna koga da pozove. Ionako su na popis već uskočili mladići poput Eduarda Camavinge (17) i Dayota Upamecana (21), a u reprezentaciju je vratio Adriena Rabiota kojeg je ranije izbacio iz reprezentacije zbog neposluha. 

Svjetski prvaci 5. rujna gostuju kod Švedske pa 8. rujna dočekuju Hrvatsku na pariškom Stade de Franceu. U našoj skupini još je Portugal. Pobjednik će na završni turnir Lige nacija, a posljednji ispada u Ligu B za iduće izdanje novoga reprezentativnog natjecanja Uefe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Trump Jong Un 29.08.2020.

    I bez ove trojice Francuzi svi na broju

  • 29.08.2020.

    Jos jedan na samrti....

  • medved12 29.08.2020.

    čistokrvni francuz

Komentiraj...
Vidi sve komentare