To je to što me zanima!

Francuzi u problemu: Mogli bi ostati bez legendarnog pivota

iječnici smatraju kako je riječ najmanje o istegnuću. Danas smo ostali na dvojici sjajnih pivota i kvalitetnom braniču Dipandi. Prilagodit ćemo se i vidjet ćemo što ćemo napraviti, rekao je izbornik Didier Dinart
Vidi originalni članak

Francuska bi mogla ostati bez svog pivota Cedrica Sorhaindoa.

Igrali su Francuzi s Njemačkom te golom u posljednjoj sekundi izvukli bod, no već u sedmoj minuti ostali su bez Sorhaindoa koji je iz igre izašao zbog ozljede mišića desne noge.

I iako će tek danas doznati koliko je ozljeda zapravo ozbiljna, već su spremni na najgori scenarij - bez Sorhaindoa su do kraja prvenstva!

- Liječnici smatraju kako je riječ najmanje o istegnuću. Danas smo ostali na dvojici sjajnih pivota i kvalitetnom braniču Dipandi. Prilagodit ćemo se i vidjet ćemo što ćemo napraviti - rekao je izbornik Didier Dinart, a težinu ozljede komentirao je i Luka Karabatić:

- Vjerojatno smo izgubili kapetana, to je težak udarac.

Njihovog pivota u sastavu bi pak mogao zamijeniti Nikola Karabatić. Legendarni francuski reprezentativac dosad je bio van sastava zbog ozljede, no trenutačno je navodno spreman kvalitetno odigrati manji dio utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • _dirk_nowitzki 16.01.2019.

    On i Aguinagalde obiljezili zadnjih 15 godina rukometa na toj poziciji,definitivno hendikep za Francusku cak vise na mentalnom planu ali nece ih to previse uzdrmat prekvalitetni su

  • cimerrr 16.01.2019.

    Odlična utakmica Njemaćke i Francuske,super jaki jedni i drugi,čini mi se da je ovaj naš dio ždrijeba puno jači od onoga drugoga.

  • torcida19Th50 16.01.2019.

    Krvi ti pa kod njih su svi legendarni

Komentiraj...
Vidi sve komentare