To je to što me zanima!

Hrvatska nesretno ispala! Ma milimetri su nas dijelili od gola

"Mini vatreni" opet su primili gol na samom početku, Gračan je na klupi ostavio kapetana Halilovića, a u nastavku uveo ozlijeđenog Brekala. Jakoliš je zapucao zicer, Kulenović pogodio stativu protiv Francuza (1-0)
Vidi originalni članak

Izabranici Nenada Gračana u drugoj su utakmici skupine poraženi od Francuske 1-0, a jedini gol zabio je stasiti Lyonov napadač Moussa Dembele kojega je idealno centaršutom s desne strane uposlio Jeff Reine-Adelaide. Gol ide na dušu i stoperskom paru Katić-Borevković koji je ostao prekratak u skoku.

Susret je u potpunosti pripao Francuzima koji su dominirali posjedom, a prvu priliku Hrvatska je imala u 32. kada je Vlašić fenomenalno prošao Ntchama pa proigrao Jakoliša koji je pucao nekoliko milimetara pored gola. ANKETA: JE LI U PRAVU? Gračan: Naš mentalitet... Od uspjeha mi radimo neuspjeh!

 

Drugi je dio Hrvatska otvorila s mišlju - sve ili ništa. Gračan je čak morao uvesti ozlijeđenog i načetog Josipa Brekala koji je odmah podigao cijelu igru 'mini-vatrenih'.

Nizozemski sudac Serdar Gozubuyuk u 64. minuti ostao je nijem na igranje rukom Ibrahime Konatea. Nije čak bilo ni VAR provjere na sveopće čuđenje naših igrača.

ANKETA: HEJ, ŠTO JE OVO?! Francuz igrao rukom, suci nisu htjeli ni pogledati videosnimku!

U 68. minuti najbolju priliku utakmice imao je Sandro Kulenović koji je povukao sjajnu kontru, fenomenalno prošao Colina Dagbu pa izvagao Konatea, ali desnicom trese samo stativu.

Do kraja su pokušavali Uremović i Ivanušec, ali do gola mladi hrvatski igrači nisu mogli. Zanimljivo, izbornik Nenad Gračan tek je u 86. minuti uveo u igru Alena Halilovića. 

KAKO SU IGRALI? Vlašić opet najraspoloženiji, ali strašno nam fali pravi 'killer'...

Od natjecanja se već u skupini opraštaju Engleska i Hrvatska koje nakon dvije utakmice na kontu nemaju niti boda, dok Francuska i Rumunjska imaju po šest.

PA-PA, OLIMPIJSKE IGRE Izbornik je priznao pogrešku i lutanja, Halilović ispao - Šuker

Idi na 24sata

Komentari 292

  • 22.06.2019.

    Krivi suci?

  • croarmy47 22.06.2019.

    Hrvatska U-21 je zasluzeno ispala, a ne nesretno, da smo bolje igrali nebi izgubili od Rumunja i francuza, jednostavno, drugi su bili bolji.

  • DonQuixote 22.06.2019.

    i da smo dali gol francuzi bi jos dva; koliko treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare