To je to što me zanima!

Francuzi ušli u Muenchen: Navijači razbili jednu čašu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Polufinale LP-a u Munchenu igra se večeras od 20.40 sati. Na Allianz Areni Bavarci dočekuju Lyon. Nema ni najmanjeg incidenta u gradu
Vidi originalni članak

Cijeli München od ranoga je jutra 'pod opsadnim stanjem' pred prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Navijači Lyona okupirali su centar grada pa i sam Marienplatz, gdje se okupljaju i pjevaju. Grad je prepun policije, ali nije zabilježen nijedan incident. U cijelom gradu razbijena je samo jedna čaša, i to nenamjerno na što policija nije ni trepnula. Navijača Bayerna je pak osjetno manje, a kako se bliži utakmice sve ih je više na glavnom gradskom trgu. U modi su dresovi Olića, Robbena i Riberyja, dok je u dresu domaćeg Schweinsteigera prošetala tek jedna 15-godišnja djevojka. Francuski i njemački navijači susreću se i isprepleteni su po cijelome gradu, ne samo u središtu, no ipak su puno glasniji Lyonovi navijači. Svi imaju istu nadu, a to je dobar rezultat za što bolju poziciju u uzvratu u Francuskoj. I jedni i drugi hvale našeg Olu.
- Olić je odličan napadač, drago mi je što je došao u Bayern i nadam se da će još dugo ostati - rekao je Bayernov navijač Lars i zatim dodao:
- Večetas će zabiti tri gola - uvjeren je. Francuzi se najviše pribojavaju Riberyja, no hvale i Olića.
- Igra stvarno dobro ove sezone, puno zabija, ali se nadam da neće i nama - rekao je Piere iz Lyona. Prijatelj Michel sjetio se i mladog Dejana Lovrena.
- Doboro je što smo ga kupili. Mlad je, talentitran i budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ultras 21.04.2010.

    to je kulturan narod za nas hrvate jer mi smo glavni u europi i po nogmetu i po huliganizmu dA SU DOŠLI NAŠI ULTRASI vojska im nebi bila ravna

  • Nizozemac 21.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_37063 21.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare