To je to što me zanima!

Frank Lampard je ozlijedio mišić zbog - malog aviona!

Engleska reprezentacija otputovala je u Katar sa avionom namijenjenim za kraće relacije. Igrače su mučili grčevi, a Lampard se odmah i ozlijedio...
Vidi originalni članak

Let od Londona do Dohe trajao je sedam sati, malo previše za engleske nogometne zvijezde. Ne zato što su dečki razmaženi, već zato što su na put krenuli - premalenim avionom. Engleski savez je iznajmio privatni avion, zanemarivši pritom činjenicu da je taj avion namijenjen za kraće relacije.
- Užas, imamo strašne grčeve u mišićima - žalio se dio igrača čim je avion dotaknuo katarsko tlo, gdje su Englezi došli odigrati prijateljsku utakmicu protiv Brazila.
- Bole nas svi mišići, totalno smo ukočeni - govorio je ostatak engleskih zvijezda. Fabio Capello je zato igrače nakon slijetanja poveo samo na lakši trening, ali za Franka Lamparda i to je bilo previše. Ozlijedio je - butni mišić! Procjene liječnika kažu da je velika vjerojatnost kako je uzrok ozljede upravo ukočenost nakon leta. A kažu i da će Lampard pauzirati čak šest tjedana, što znači da će se FA naći u ozbiljnim problemima. Naime, engleski klubovi od saveza dobivaju odštetu ukoliko se igrač ozlijedi u akciji reprezentacije. U ovom slučaju, odšteta Chelseaju po nekim bi procjenama mogla biti i veća od onoga što se savez zaraditi odlaskom u Katar i odigravanjem utakmice protiv Brazila.
Dunga je svoju momčad već ranije doveo u Katar, Kaka i ostale zvijezde u odličnoj atmosferi spremaju se za 'zgužvane' Engleze.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lopovluk 13.11.2009.

    opet engleske pickice kukaju....

  • Puno Dajem Vladi 13.11.2009.

    najjača mi je ova slika s kraučon (crouch) hahah,oni neboderi u dubaiu su mu jako blizu po visini :P

  • Subi 13.11.2009.

    preko bosne preko bosne nego šta!! kroz koridor!! da se prvo ukenjaju od straha od naših cesta i izdrndaju jedno 20 sati na putu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare