To je to što me zanima!

Frank Rijkaard odbacio glasine o odlasku u Chelsea

Nakon poraza Chelseaja u finalu Liga kupa, nagađalo se kako se Grantu trese pozicija, a kao mogući nasljednik spominjao se upravo Rijkaard
Vidi originalni članak

Trener Barcelone Frank Rijkaard odbacio je glasine o mogućem preuzimanju Chelseaja na kraju sezone. Nakon poraza "Bluesa" u finalu Liga kupa od Tottenhama 2-1, nagađalo se kako se menadžeru Avramu Grantu trese pozicija, a kao mogući nasljednik spominjao se upravo Rijkaard. U subotu je katalonski klub izgubio od Atletico Madrida 4-2 na Vincente Calderonu i trenutačno za vodećim Real Madridom zaostaje pet bodova.
- Glasine su ovaj put samo glasine i nemaju nikakav utjecaj na mene i moju momčad. Koncentriran sam samo na igru momčadi i utakmicu Lige prvaka - rekao je Rijkaard.
Barcelona u utorak u uzvratu osmine finala Lige prvaka dočekuje Celtic s velikom prednošću, budući da su u Glasgowu slavili 3-2.
- Imamo veliku prednost ali utakmici ne smijemo pristupiti opušteno. Poštujemo Celtic koji je dobra momčad i moramo odigrati dobru utakmicu i dovršiti posao. Volio bih da navijači vide jednu kvalitetnu utakmicu i mi uvijek i težimo lijepoj igri koliko je god to moguće, ali najvažnije je proći u sljedeći krug - zaključio je nizozemski stručnjak na klupi momčadi s Nou Campa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare