To je to što me zanima!

Franko in, Tibor out - Rijeka tri mjeseca bez junaka finala Kupa

Magnetska rezonanca potvrdila je strahovanja o nimalo lakoj Halilovićevoj ozljedi, a klupska liječnička služba odlučila se za konvencionalnu terapiju: mirovanje, terapije, rehabilitacija
Vidi originalni članak

Kad se sve riješilo s Gentom, a kapetan Franko Andrijašević definitivno potvrdio još jednu sezonu u gradu u kojem igra najbolji nogomet - u Rijeci, Bijeli su na jednu sjajnu izgleda morali dobiti i jednu baš lošu vijest.

POGLEDAJTE VIDEO: U Rijeku se učlanjuje i prije rođenja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sjajni veznjak Tibor Halilović, junak finala Kupa s Lokomotivom i povremeni kolumnist 24sata, u drugom kolu nove HNL-sezone (baš protiv Lokomotive) pretrpio je težu ozljedu koljena i s travnjaka će izbivati cca. tri mjeseca.

Magnetska rezonanca potvrdila je strahovanja o nimalo lakoj ozljedi, a klupska liječnička služba odlučila se za konvencionalnu terapiju: mirovanje, terapije, rehabilitacija.

Rijeka je u prvom kolu jedva pobijedila Šibenik na Rujevici pa izgubila u gostima kod Lokomotive koja je odmah početkom prijelaznog roka ostala bez najjačih prošlosezonskih aduta.

Trener Simon Rožman morat će ubrzati adaptaciju mladog slovenskog veznjaka Adama Čerina (21) kojeg jako dobro poznaje iz Domžala te ga što prije pripremiti da uleti u HNL-obračune. Čerin se najkasnije u srijedu očekuje na Kvarneru.

Prva dva kola nove sezone pokazala su da Rijeci trebaju dva-tri osvježenja u momčadi, a očigledno je ono čemu se svjedočilo i tijekom 2019/20-e: za pojačanjima u prvom redu vapi obrana tj. stoperske pozicije.

Naravno, kako će zbog razvučene prošle sezone i pandemije korona-virusa prijelazni rok trajati sve tamo do sredine listopada zasad su moguće tek prinove kao dvije već dovedene (Travaglia iz Orijenta i Čerin iz Nürnberga), a za jača i provjerenija imena morat će se pričekati financijski promet iz mercato-rubrike 'odlasci'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crowal 25.08.2020.

    Koliko Slovenaca ima u RI trebali bi PGŽ staviti na zelenu listu

Komentiraj...
Vidi sve komentare