To je to što me zanima!

Franko: Ne želim komentirati Tudora, mislim samo na Rijeku

On ni ne mora zabiti ili asistirati. Samom činjenicom da je u igri majstor Rijeci daje dimenziju više. I iskustvo i borbenost, i trku i potez... Sjajni Franko Andrijašević je: Rijekin MVP
Vidi originalni članak

Nedjelja je bila fantastična: u Jadranskom derbiju Hajduk je i nadigran, i pobijeđen (2-0) i preskočen na drugom mjestu Prve HNL. Ponedjeljak se nalijepio u istom tonu: Antonio Čolak (26) srušio je Hajduk pa dobio (100% zasluženi) Dalićev (52) pretpoziv među Vatrene. Još jedan predivan sunčani dan, dan nakon pobjede... Rijeka gušta!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od najboljih, Franko Andrijašević (28), uživa, ali i očekivano rutinerski - upozorava:

- Dosta je bodova u igri, bit će još svega, sigurno. Ali gušt je kada su više klubova u borbi za drugo mjesto. I to drugo mjesto koja znači kvalifikacije za Ligu prvaka. Mislim da će biti neizvjesno do kraja. Mi ovisimo sami o sebi i to je sjajno, a vjerujem da ćemo na kraju uspjeti ostati drugi - priča Franko.

Igor Tudor (41) je, logično i sportski, samo nekoliko minuta nakon što mu je momčad potučena na Kvarneru lansirao optimizam i uvjerenost da će na kraju balade njegov Hajduk biti drugi...

- Oni razmišljaju o sebi, mi o sebi. Uopće ne želim komentirati niti Tudora, niti njegove izjave, neka on kaže kako misli. Mi imamo svoj put, svoje zamisli i nadam se da ćemo u svemu tome uspjeti.

KAKO SU IGRALI? Andrijašević je 'hajdukovo dite' za koje Hajduk nema lijeka...

Postoji li neka, barem 'science fiction' kombinacija prema kojoj bi Franko i nakon ove sezone mogao ostati na posudbi iz Genta?

- Svi znaju koliko mi je ovdje dobro, da se osjećam ugodno, da sam se saživio sa ovim klubom i ovim ljudima. Da, čuo sam skandiranje mojeg imena s Istoka, hvala navijačima, od srca. Idem iz dana u dan. Čujte... Sigurno sam tu do ljeta, a onda ćemo vidjeti što će biti dalje. Ako se uspije nešto iskombinirati pa da i dalje ostanem u Rijeci, bit ću jako sretan! - rekao je Franko.

Na pamet mu ne pada kriti ljubav prema svom Splitu i Hajduku, ali ni emociju i užitak igranja u Rijeci.

Presidente Damir Mišković (54) još je u inozemstvu, zatvara se prvi kvartal fiskalne godine, treba raditi i zaraditi, ali... 'Tema Franko' jedno je od pitanja koje mu jedva čekamo postaviti. Jer i kad nije 100% spreman i na kojoj god poziciji igrao, Andrijašević je - Rijekin MVP.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vorda0401 09.03.2020.

    Šokirao sam se kad sam pročitao da je u zadnjih 30 utakmica Hajduk 2 puta pobijedio Rijeku😂🤣😂🤣. Još mi je šokantnije da je neka budaletina stavila transparent ispred torcide Majstori s mora. 🤣😂😁😀

  • mihic82 09.03.2020.

    Vjerojatno je Tudor i.njemu nešto vikao kao i malom Grbiću.

  • 09.03.2020.

    Frano legendo naša svi znaju kako su te vrijeđali tvoji...a znaš kako te mi volimo...uživaj i budi sretan...kupio si stan kod nas u Kostreni...ma proglasimo te počasnim građanom Rijeke ako treba živija ti nama još 100 godina...a na ove se ne obaziri.....niš koristi to znaš i sam.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare