To je to što me zanima!

Fulham ponovno želi Stipu Pletikosu dovesti na Otok

Klub Mohameda Al-Fayeda posljednjih je godina nekoliko puta želio dovesti Pletikosu. Ove zime bi se želja Fulhamovih čelnika lako mogla ostvariti
Vidi originalni članak

Dok je bio u Šahtaru, predsjednik Ahmetov nije ga puštao u Englesku. Otišao je u Rusiju, u moskovski Spartak, a želja da jednoga dana zaigra u Engleskoj ostala je neostvarena. Iako datira još iz juniorskih dana.
- Dobro mi je u Spartaku, stvarno se ne mogu požaliti, ali i dalje želim igrati nogomet u Engleskoj. Nadam se da ću tu želju konačno ostvariti i nije mi važno hoću li otići u Fulham ili neku drugu momčad - rekao je Pletikosa.
A Fulham nije slučajno spomenuo. Klub Mohameda Al-Fayeda već ga je nekoliko puta pokušavao dovesti, no svaki put nešto bi se ispriječilo. Previsoka odšteta, radna dozvola, ozljeda... Sada se Fulham opet javio i ove zime Stipe bi konačno mogao na Otok. Engleski mediji donose vijest kako je Fulham sada odlučio ići do kraja, a u priči spominju i cifru od 2,5 milijuna eura odštete za "29-godišnjeg golmana koji odlično brani i za klub i za reprezentaciju". Pletikosina cijena je, po dobro obaviještenom Transfermarktu, oko šest milijuna eura. No Spartak ima višak stranaca i Pletikosi navodno ne bi trebali raditi probleme oko odlaska. Iako mu ugovor s ruskim divom istječe tek za tri godine. Fuham ga želi, Spartaku je neka vrsta viška. Računica bi trebala biti jasna, Stipe bi konačno mogao u taj famozni Premiership.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare