To je to što me zanima!

Funcute optužili da su navijali protiv Šibenika, oni odgovorili: Za lažove i licemjere s juga...

Vi plačete jer nismo vaše kuje, za vas smo izdajice i jude, al lokalpatriotizam u ovom gradu se štuje! Ponosno uvijek i zauvijek drugo lice Dalmacije, napisali su navijači Šibenika
Vidi originalni članak

Dinamo je u nedjelju pobijedio Šibenik (2-0) i kolo prije kraja osigurao naslov prvaka po 23. put otkako je Hrvatske. 

Na Šubićevac je došlo više od 1000 Boysa, ali Dinamove pjesme orile su se cijelim stadionom. Atmosfera je bila kao da se igra na Maksimiru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Funcuti su više naklonjeni Zagrebu nego Splitu i u bliskim odnosima su s navijačima Dinama. Neki su ih optužili da su bodrili Dinamo u pohodu na naslov prvaka i tako navijali protiv svog kluba, a dva dana nakon utakmice na Šubićevcu stigao je i njihov odgovor. Objavili su videozapis u kojem navijaju za Šibenik i poruku za kritičare. 

- Za lažove i licemjere s juga, iz našeg kopa samo šibenska pisma se čuje, vi plačete jer nismo vaše kuje, za vas smo izdajice i jude, al lokalpatriotizam u ovom gradu se štuje! Ponosno uvijek i zauvijek DRUGO LICE DALMACIJE - napisali su Funcuti na društvenim mrežama. 

Kako god, 'vječni derbi' na Maksimiru u posljednjem kolu bit će samo formalnost. Dinamo je osigurao prvo mjesto i 23. titulu osigurat će pred svojim navijačima i najljućim rivalima. S druge strane, Hajduk je osigurao drugo mjesto nakon deset godina.

Bez obzira što utakmica nema nikakvu važnost, najveći hrvatski derbi je utakmica u kojoj se uvijek ide na sto posto. Očekuje se ispunjen Maksimir i još jedan nogometni spektakl. A onda Dinamova fešta i proslava naslova za kraj sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • sova37 21.05.2022.

    Funcuti su se godinama trudili da postanu navijača skupina, i bili su na dobrom putu. Nažalost, sve je palo u vodu u jedan dan.

  • arwenn 18.05.2022.

    čuj ovih 50 navijača dinama i par stotina onih što navijaju iz kauca da nebi platili koju kartu ,a navijaju za dinamo zbog kompleksa da mogu po fb dobiti deset lajkova da napomenem svaka čast onih 50 koji idu na tekme i slave svoj klub

  • Torcafor 18.05.2022.

    Pustit drugu navijačku skupinu na svoju tribinu i pri tom navijat sa njima protiv svoga kluba.. Pravi navijači.. 😆 Ugasite se..

Komentiraj...
Vidi sve komentare