To je to što me zanima!

'Funkcionirat će Dinamo i bez Mamića, više ćemo se truditi'

DODATNI TRUD Svi će se naši djelatnici zbog ovoga dodatno angažirati, rekao nam je predsjednik Dinama Mirko Barišić, koji ne dvoji da istraga neće ostaviti traga...
Vidi originalni članak

Sve će se brzo riješiti, vjerujem u to da će sve uskoro riješiti na pozitivan način za Zdravka, Zorana i Dinamo, rekao nam je predsjednik Zagrepčana Mirko Barišić.

Predsjednika je, naravno, kao i sve u Dinamu, jako zatekla vijest o Uskokovoj istrazi protiv izvršnog predsjednika Zdravka Mamića i trenera i sportskog direktora Zorana Mamića.

- Klub će funkcionirati kao i dosad. Neće tu biti nikakvih problema - kaže Barišić i dodaje:

- Svi će se naši djelatnici zbog svega ovoga dodatno angažirati. Ulagat će još više truda u posao, tako da će sve ići kao i dosad. U ovakvim se situacijama pokazuje lojalnost klubu. Naši će se ljudi tu sigurno pokazati, u to nema sumnje.

Mirko Barišić bio je miran, očito smatra da kao predsjednik kluba mora biti primjer svima. Sezona tek što nije počela, za tjedan dana dolazi Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • GJURO 06.07.2015.

    Ne može Dinamo uništiti ni Milanović, ni Josipović, ni Jovanović. I, za kmečavce će Dinamo uvijek biti nešto o čemu oni mogu samo sanjati. Nije Milanović uništio ni Bandiće, neće ni Mamića, ni Dinamo, ni Zagreb, ni Hrvatsku, niti nas Hrvate

  • hrvatska u srcu 05.07.2015.

    mirko onaj tko lopovu drži ljestve tko je on? znaš li ili i po tebe trebaju doči oni iz uskoka

  • macak599 05.07.2015.

    Ako Mamic ode iz Dinama,Dinamo tone u prosjek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare