To je to što me zanima!

Fury: Bog blagoslovio Ameriku, 'Gypsy King' se vratio u ring!

Uh, taj Wilder je strašan, pravi je šampion i veliki čovjek. Kako sam se oporavio od onoga u 12. rundi? Ja sam borac, crpim snagu u Isusu i nije bilo šanse da ostanem dolje u ovoj borbi, rekao je Tyson Fury
Vidi originalni članak

Došao sam u stranu zemlju, dvaput sam bio nokautiran, ali mislim da sam dobio borbu. Bog blagoslovio Ameriku i Deontaya Wildera, pravi je boksač, Gypsy King se vratio, prve su riječi Tysona Furyja nakon remija protiv Deontaya Wildera u borbi za WBC pojas.

POGLEDAJTE GALERIJU

Ostao je taj pojas kod Amerikanca Wildera, koji je dvaput rušio Furyja, ali bio je nadboksan u Los Angelesu većem dijelu meča. Zapravo, Fury je dominirao u 10 od 12 rundi, u te dvije sjeli su Wilderovi udarci i srušili irskog diva.

EPSKI MEČ Nevjerojatno! Nema pobjednika u meču godine Fury - Wilder!

I dok je nokdaun iz devete runde bio mačji kašalj za Furyja, nako njega je ustao kao da ništa nije bilo i nastavio dominirati, nevjerojatno je kako se oporavio od onoga u zadnjoj rundi.

Wilder ga je opalio desnom pa, dok je padao, još ljevicom. Fury je ustao i odmah uzvratio! Kakva borba, kakav meč! Prvi je sudac bio za Wildera, drugi za Furyja, a odlučivala je kartica britanskog suca Phila Edwardsa, a na njoj je pisalo 113-113! 

Tyson Fury vratio se nakon depresije i problema s drogom i alkoholom, nakon dvije godine bez boksa, skinuo je gotovo 70 kilograma, ušao u ring i nadboksao svjetskog prvaka. 

Zvuči kao idealan scenarij za holivudski film.

- Uh, taj Wilder je strašan, pravi je šampion i veliki čovjek. Kako sam se oporavio od onoga u 12. rundi? Ja sam borac, crpim snagu u Isusu i nije bilo šanse da ostanem dolje u ovoj borbi - rekao je Fury i dodao: 

- Ja mislim da sam ja dobio meč, on misli da je on dobio, neka navijači odluče.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 02.12.2018.

    šta he isus nije zadržao and si padao

  • Gujakis 02.12.2018.

    Čitam komentare.... Kako ljudi uvijek pod dojmom iznose spektakularne izjave.. "obojica bi uništila A. J-a"..i sl. Joshua je fantastična i ubitačna kombinacija fizičke spreme, brzine, snage i pravilne, bazične škole boksa.... I nitko trenutno na svijetu ga ne može "uništiti"...

  • Boksač 02.12.2018.

    Fury je generalno puno bolji boksač od Wildera, ali Wilder he stvarno izuzetno opasan jer kad te pogodi, samo ti se zacrni. U 12. rundi izvući onakav udarac je za svaku pohvalu. Ali Fury može držati satove boksa

Komentiraj...
Vidi sve komentare