To je to što me zanima!

Fury: Joshua, pripremi me za Wildera pa ćemo ti i ja u borbu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stvarno bih te volio vidjeti u svom kampu pred ovaj meč pa da Wildera propisno prebijem. Nadam se da zaista želiš doći, jer volio bih te imati uz sebe, odgovorio je Tyson Fury Joshui
Vidi originalni članak

Anthony Joshua (30) javno je ponudio sparing Tysonu Furyju (30) kako bi se Fury što bolje spremio za borbu sa WBC prvakom Deontayom Wilderom (34) koji je na programu 22. veljače, a brzo je dobio i odgovor. Pozitivan!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joshua je, podsjetimo, Furyju poručio:

- Mislim da Fury može pobijediti Wildera, a ja mu u tome sigurno mogu pomoći. A mislim i da bi se Fury prije ohrabrio na borbu sa mnom nego Wilder. Tako da... Želim da Fury pobijedi zato što se želim što prije boriti pa uzeti i WBC naslov - te dodao:

- I zato kažem: 'Fury, ako me trebaš možemo opet sparirati kao kad smo bili djeca. Doći ću u Ameriku i pomoći ti da se pripremiš za borbu sa Amerikancem'.

NIJE ZBOG DOBROTE Joshua nudi sparing Furyju za borbu s Deontayom Wilderom

Tyson Fury je na svoj način, putem Instagrama, odgovorio:

- Upravo sam vidio kako Joshua govori da bi želio doći da mi pomogne i da bih se ja prije odlučio boriti s njim. To je sigurno. Kada pobijedim Wildera, borit ću se s tobom. Stvarno bih te volio vidjeti u svom kampu pred ovaj meč pa da Wildera propisno prebijem. Nadam se da zaista želiš doći, jer volio bih te imati uz sebe - poručio je Fury Joshui koji priželjkuje njihovu borbu:

- Zamislite kakva bi to borba bila da Fury pobijedi Wildera, a onda se nas dvojica Britanaca na britanskome tlu potučemo za naslov apsolutnog prvaka svijeta! - izjavio je Anthony Joshua.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bonecrusher 20.12.2019.

    Nije lijepo ni pošteno što su se urotili protiv Wildera. Joshua nije dao šansu Furiju za titulu, kao niti Wilderu, a Wilder je pružio Furiju šansu, a sada i drugu. Tim potezom ulagivanja Joshui Fury me je malo razočarao. Teško da će proći Wildera a kamoli ga prebiti. Wilder je jednostavno - čudo od boksača i nokautirati će Furija. A onda i Joshuu koji nema nikakve šanse protiv Wildera. A tu glumi "dušebrižnika" - šta on može "pomoći"? Gomolj hoće sparirati Furiju zbog sebe - da ga osjeti i prouči, za njihovu eventualnu međusobnu borbu. U kojoj bi pobijedio Fury.

  • zvona1111 18.12.2019.

    Sve ste lijepo zamislili vas dvojica samo nesto treba pitati i prvaka najveceg nokautera svih vremena 96 % ,ako Furry izdrzi 36 minuta a da pritom ne ode na spavanje pobjedit ce 10-2 u rundama to je sigurno

  • INCEL 18.12.2019.

    Samounaletu od 30 borbi nokautirao je njih 20. Stil mu nije nokauterski, ali na bodove protiv njega nitko nema šanse, a bradu je pokazao protiv Wildera kad se ustao od onog topa. Mislim da je mene onako Wilder pogodio da bi preminuo na mjestu s 50 fraktura lica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare