To je to što me zanima!

Fury: Ma samo sam se šalio, ne idem u mirovinu, borit ću se...

Ha, ha, ha, mislili ste da ćete se samo tako riješiti Gypsy Kinga? Ostajem i branit ću naslov čim budem spreman, objavio je Tyson Fury i još jedanput šokirao boksački svijet
Vidi originalni članak

Nakon što je uz sramotnu poruku i psovke na službenom profilu na Twitteru objavio da odlazi u mirovinu, Tyson Fury ponovno je šokirao boksački svijet. 

- Ha, ha, ha, mislili ste da ćete se samo tako riješiti Gypsy Kinga? Ostajem i branit ću naslov čim budem spreman - objavio je Fury na Twitteru. 

- Boks je najbjednija stvar u kojoj sam sudjelovao. Sve je to hrpa go*ana. Ja sam najveći, a također sam i umirovljen - napisao je Fury nešto ranije. 

No sad tvrdi da se samo šalio. Dvaput je odgađao uzvratni meč s Vladimirom Kličkom, jedan pojas bacio je u WC školjku jer su mu ga oduzeli zbog nepridržavanja pravila, a uz to je nedavno bio pozitivan na kokain.

To mu je očito bilo jako smiješno pa objavio fotomontažu na kojoj je glavu Tonyja Montane, lika iz filma "Scarface" kojeg glumi Al Pacino, zamijenio svojom, ispred hrpe kokaina nazvavši se Tyson Montana.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bole77 03.10.2016.

    Masa je mama!

  • LijepiGad 03.10.2016.

    Evo samo da kažem za sve neinformirane, on nije primjer pravnog okorjelog sportaša, ali on je prije borbe sa klickom smrsao jako puno(mislim oko 20kg) i onda mi recite da on nije trenirao kao klicko, trenirao je on i puno više od njega,ostvario je svoj cilj sa postane prvak i za to mu kapa do poda... Ali s druge strane tu je njegov loš karakter koji izlazi na vidjelo tek kad je stekao tu slavu, jednostavno on je ispunio svoj cilj, dobio je gomilu para koje sad troši na kurve, drogu itd.,isto tako vidi se po njemu da nije od onda podigao jedan teg i iz toga se da zaključiti da se više neće boriti ili će praviti sprdnju od boksa kao što sad radi.

  • Iskrivljena antena 03.10.2016.

    Vidi stomačine ovo nije vidjelo treninga, ovaj krka u kafani i mlati fast food pred tv, ali ipak jači je od Klička koji trenira svaki dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare