To je to što me zanima!

Fury nakon meča: Iznenadio me čudnim stilom, mnogo je bolji boksač nego što smo svi mislili

Zahvatio me po stražnjem dijelu glave, a nisam bio pretjerano uzdrman. Sve je bilo OK i ustao sam. Odluka sudaca? Ne znam je li bilo tako tijesno, ali pobijedio sam i to je najbitnije, objasnio je boksač
Vidi originalni članak

Ovo definitivno nije bilo u scenariju, našalio se teškaški prvak u boksu Tyson Fury (35, 34-0-1) nakon što je 'za dlaku' (96-93, 95-94, 94-95) pobijedio Francisa Ngannoua (37, 0-1) u Rijadu. 

OGROMNI PRIHODI Strašne cifre: Evo koliko su Fury i Ngannou zaradili od borbe

Kladionice su u veliku ulogu favorita stavile Furyja te je na njegovu pobjedu koeficijent bio 1.10, dok je kvota na pobjedu Ngannoua bila 7. No, u ringu je razlika izgledala mnogo manja.

- Francis je odličan borac, snažno udara i jak je. Mnogo je bolji boksač nego što smo svi mislili da će ikada biti. Jako je nezgodan i dobar udarač, poštujem ga! Bio je nezgrapan u ringu, ali poštovao sam ga prije borbe, pa tako i nakon borbe. Iznenadio me čudnim stilom i time što je konstantno išao prema naprijed. Također, čekao je moje udarce i pokušavao kontrirati. Dobar je borac, ovo mi je bio jedan od najtežih mečeva u posljednjih deset godina - rekao je Fury nakon meča. 

U trećoj je rundi Ngannou krošeom iza uha poslao Furyja na pod. Bio je to jedini nokdaun u meču, ali vratio se Tyson nakon toga i slavio.

OTIŠLI DO KRAJA Tyson Fury 'za dlaku' pobijedio Ngannoua! Francis ga slao na pod, ali boksač je ipak slavio

- To je dio boksa. Zahvatio me po stražnjem dijelu glave, a nisam bio pretjerano uzdrman. Sve je bilo OK i ustao sam. Odluka sudaca? Ne znam je li bilo tako tijesno, ali pobijedio sam i to je najbitnije. 

O svemu je progovorio i sam Ngannou koji je iznenadio, bez obzira na poraz.

- Trenirao sam samo tri i pol mjeseca jer sam se vratio nakon operacije. Ali, ne želim da to bude isprika. Vidio sam što mogu napraviti i što mogu poboljšati te se vratiti još bolji. Spremit ću se i preuzeti šou - zaključio je Ngannou.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • david111111 29.10.2023.

    Nganou mi je najdrazi sportas tip je prototip sportaša 100 godina iz budučnosti..takva snaga talent pa on tonu u ruci ima..3 udarca u glavu s rukavicama i puca koza i lice to je nevideno ni od Lewisa ni Tysona stvarno je spektakl takav uzitak ga gledat takvog cuda nema ni u kosarci ni nog..i jos je skroman..kolko je dobar govori to da je unakazio Stipu u obje borbe kad mu niko ni blizu nije bio, a za boks je ovo porazno i sad se vidi kakvo je boks postao mjesto puno manekena koji samo idu unazad i izbjegavaju udarce i valjda niko nije reko Furyu da ce danas boksat a ne setat se ringom 10 rundi..protiv Najprljavijeg boksaca koji se naslanja i vješa po protivnicima cijeli mec i izmori ih i onda na bodove prode i jos ga je laktom udario u glavu cisto i Nganou je bio bolji i protiv takvog sampiona neporazenog..sramota je boks postao nevidena..iako se vidi da je Fury se jedva spremao za mec..steta samo sto se nganou nije borio u Ufcu jos on bi u prvim rundama rusio sve zivo

  • ping-pong 29.10.2023.

    Oduvijek je boks na MMA gledao posprdno. Nikad nisu priznali MMA. MMA je mix borilačkih vještina, neizostavan je boks. Ovo je već drugi najbolji borac u najjačoj MMA organizaciji UFC koji je dokazao da se mogu ravnopravno boriti sa najboljim boksači a današnjice. Prvi je Conor vs Floyd, a drugog smo sinoć gledali. Kladionica 1.10 na Furyja je bila nesmotreno i glupa.

  • dobronamjerni 29.10.2023.

    sve namjesteno da ostave prostor za jos jedan meč i da uzmu duplo vise love

Komentiraj...
Vidi sve komentare