To je to što me zanima!

Fury poveo karaoke za 15.000 ljudi: Hoću treću, na stadionu!

Rekao sam da će se kralj cigana vratiti na tron, a nakon prošle borbe svi su me otpisali. Imao sam tada premalo kilograma i bio sam pretreniran. Ali ja sam razarač! I čovjek od riječi
Vidi originalni članak

Novi / stari prvak svijeta Tyson Fury u svom je stilu izveo šou u ringu i nakon borbe i pobjede nad Wilderom prekidom u sedmoj rundi:

- Hvala Isusu Kristu, oni koji stoje u mraku nikad neće izaći na svjetlo - bilo je prvo što je želio reći, a onda je naglasio:

- Čestitke i Wilderu, pokazao je srce šampiona, ustao nakon što sam ga srušio, i vratit će se on i opet biti šampion jer je ratnik. A kralj se vratio na prijestolje!

Potom je krenuo šou...

 

- Rekao sam da ću pjevati, nisam li? "Long long time ago" krenuo je pokazavši da zna sve riječi hita "Bye bye, Miss American Pie", ali i da nema baš puno sluha.

Navijači su u refren krenuli s njim, a on u slavljeničku noć...

- Rekao sam da će se kralj cigana vratiti na tron, a nakon prošle borbe (pobijedio Šveđanina Wallina na bodove, završio s gadnom posjekotinom iznad oka, nap. a.) svi su me otpisali. Imao sam tada premalo kilograma i bio sam pretreniran. Ali ja sam razarač! I čovjek od riječi. Rekao sam i Wilder u i njegovom timu da treniram da bih ga nokautirao - govorio je kasnije Fury za BT.

- Govorim ovako jer imam pokriće za to. Ljudi me otpisuju kad vide moj trbuh i ćelavu glavu i misle da se ne znam boriti.

- I Wilder i ja smo na vrhuncu moći i očekujem da zatraži treću borbu. Znam da je ratnik, čekat ću ga... - dodao je, naglasivši kako želi da treća borba bude također u Las Vegasu, ali na stadionu Las Vegas Raidersa, momčadi američkog nogometa. Taj se stadion otvara na ljeto...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Xsavi Zelton 23.02.2020.

    Ne znam što se tako tuku, sigurno ih mama nije tako učila

  • 23.02.2020.

    Sad će Hrgović izazvati ovog Fuyia i srediti ga ko staru kantu.

  • tabakeran 23.02.2020.

    Čestitam Furyju, a novinari 24 sata se ponovno blamiraju - pjesma se zove "American Pie", a ne "Bye bye, Miss American Pie". Nikakav "bye bye" i nikakava "Miss".

Komentiraj...
Vidi sve komentare