To je to što me zanima!

Fury se sprda s Kličkom: Igrao sam se s njim, bio sam na 65%

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U revanšu će mi biti još lakše. Bio sam na nekih 65 posto, ali i to je bilo dovoljno kako bih dobio čovjeka koji nije izgubio 11 godina, rekao je novi svjetski prvak...
Vidi originalni članak

Da budem iskren, nisam nešto prezadovoljan kako sam se borio protiv Klička. Vidjeli ste tek 60, 65 posto onoga što mogu. No bio sam dovoljno dobar da bih dobio čovjeka koji nije izgubio 11 godina, rekao je novi teškaški prvak Irac Tyson Fury.

POGLEDAJTE VIDEO: Gipsy King u akciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gypsy King , kako su ga prozvali engleski mediji, jednoglasnom sudačkom odlukom prekinuo je devetogodišnju vladavinu Vladimira Klička.

- Imam još puno toga u rezervi. Jedva čekam sljedeću borbu da vam to pokažem. Čuo sam da je Vladimir pristao na revanš. To je normalno, još je bio pun adrenalina.

- No bolje mu je da malo odspava i razmisli o tome. Nadam se da će biti revanša jer će mi to biti još lakši posao. Nadam se da ćemo se opet boriti u Njemačkoj. Nema većeg gušta nego dobiti ga u njegovom dvorištu gdje nitko to nije očekivao od mene.

- U nekim sam se rundama igrao s njim. Provocirao sam ga od prve minute i to je bio dio mog plana. Htio sam uživati u boksu i zabaviti publiku. Nisam se izlagao riziku jer znam kad mogu spustiti ruke ispred protivnika - dodao je Tyson Fury.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Agent007_1 30.11.2015.

    24 sata trebaju pod hitno zabraniti komentiranje članaka o boksu. Količina gluposti koja se ovdje da pročitati je zapanjujuća.

  • DenisHering 30.11.2015.

    Znaci ovakvi komentari borba je dosadna nisu nis pokazali sam je skako oko njega hrvo se i take fore....samo cu vas pitat jeste vi bolesni ljudi u glavu ili sta...kako ti mislis da se neko od 140 kg ili koliko god da ima..bori 12 rundi i da ima kondicije za svih 12 rundi takvim tempom kakvi ste vi djiberi obicni seljaci htijeli vidjet....debili u igri su 4 pojasa bila..sta je trebo odma krenit na njega bez taktike samo lupaj da bi vi bili zadovoljni..sta gledate sport ako ne znate uzivat u necem sto je zapravo dobro...glupsoni zbog tog vaseg kako vi kazete skakanja klicko ga nije mogo pogodit cijelo vrijeme je bio u pokretu i zato se i sprdo s njim...kako ste vi maloumni idioti pa to je za ne povjerovat..

  • MarioŽebec 30.11.2015.

    a ti kao vrazicak znas sta je box??? pa nemas ti pojma klicko je banana od boksaca!!! da nije ovak ufc sada naj gledaniji bi ti vidio koliko bi on bio prvak nikada pa ni tada!!!! tayson je odradio mec vrhuski teknicki!!!! nemoj nesto pricat sta neznas...lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare