To je to što me zanima!

Fury uletio u ring Wilderu: Ti si propalica, proći ćeš kao Kličko

Engleski boksač Tyson Fury ušao je u ring nakon pobjede Deontaya Wildera protiv Poljaka Adama Szpilke i zaprijetio Amerikancu te ga pozvao na borbu za pojas
Vidi originalni članak

Postoji samo jedan Tyson Fury ! Što imaš za reći na to?, vikao je teškaški prvak po WBA, IBF, WBO i IBO organizacijama ušavši u ring Deontayu Wilderu .

Ništa novo za Furyja, slične provokacije priredio je i prije meča s Kličkom i očito je ušao u glavu Ukrajinca jer mu je uzeo sve pojaseve prvaka. Istim receptom pokušava se poslužiti i u slučaju WBC prvaka Wildera.

- Ovo je sve predstava. Ne bojim se nikoga, borit ću se s tobom kad god želiš i gdje god želiš. Borit ću se s tobom u tvom dvorištu ako želiš - unio se u lice Furyju WBC prvak nakon slavlja protiv Poljaka Artura Szpilke svojim 35. nokautom (omjer pobjeda, 36-0, op.a.).

- Slušaj me, bilo kad, bilo gdje. Proći ćeš kao Kličko, čuješ li me. Ti si propalica - urlao je Fury prije no što su razdvojili uzjapureni dvojac.

Čim su borci bili na sigurnoj udaljenosti, Wilder je ponovno dobio mikrofon.

- Ovo nije moj stil. Trebao si biti glumac , a ne boksač. Možeš ti hodati okolo i propovijedati, no kada dođeš u ring sa mnom, ja ću te 'krstiti'. Reci datum, Tysone, reci datum. Svi znamo da si lažnjak - govorio je Wilder dok se Fury teatralno skidao u pozadini.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • eric007 17.01.2016.

    Ne znam šta je Kličko radio prije meča s Furijem. No dobiti će ga nokautom u revanšu. Kao što će ga i Wilder razbiti ako dođe do meča.

  • yingyang 17.01.2016.

    kakvo je to nesportsko ponasanje ne mogu vjerovati,da je fury u kategoriji kao nas Cro Cop,taj englez nebi imao nikakve sanse,a ovaj fury ne zasluzuje niti jedan pojas prvaka jer ga ne zasluzuje!!!!

  • Ivek987 17.01.2016.

    Kako naivno je pobrao nokaut. Uvijek u svakom meču očekujem nokaut i tome se veselim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare