To je to što me zanima!

Futsal Dinamo: Igrač koji zabije iz kornera plaća rundu dvorani

Rundu za sve navijače poziva igrač Futsal Dinama koji zabije gol nakon nabacivanja iz kornera, a da pri dodavanju i udarcu lopta ne padne na parket. Rundu sponzorira pivovara, a vrlo je moguće da se dogodi
Vidi originalni članak

Nije to baš čest slučaj, štoviše, čuli smo za jedan, davne 2002., kad je Kevin Garnett počastio pivom sve navijače Minnesote. Osjećaj na tribini dobijete gratis pivo jer je pao gol moguć je sad i u Zagrebu. Napravit će to igrači Futsal Dinama, možda već u petak 11. studenog protiv Osijeka.

Naime, rundu za sve navijače poziva igrač Futsal Dinama koji zabije gol nakon nabacivanja iz kornera, a da pri dodavanju i udarcu lopta ne padne na parket. Mislite da je teško? Razveselit ćemo vas podatkom da u klubu imaju desetak akcija, pri izvođenju kornera, koje završavaju na ovakav način.

Uostalom, nije teško. Centaršut, volej i gol... Nešto, sjetit će se ovoga svi navijači Dinama, kao volej Srđana Mladinića u derbiju 28. travnja 1996. na Poljudu, kada se nakon gola uhvatio za čelo. E, pa vi ćete se uhvatiti za pivo...

"Pivovara časti rundom čitavu dvoranu!

Rundu za sve navijače poziva igrač Futsal Dinama koji zabije gol nakon nabacivanja iz kornera ako pri dodavanju i udarcu lopta ne padne na zemlju. Izazov za naše igrače da razvesele navijače počinje u utakmici protiv Osijeka Kelmea u petak 11.11. u 20:30 sat, a trajat će čitavu sezonu.

Kako izgleda ovaj atraktivan pogodak pogledajte u videu"

Idi na 24sata

Komentari 11

  • It's kišing 07.11.2016.

    Po naslovu ja sam skuzio da gol treba zabit onaj tko izvodi korner i to direkt iz kornera...

  • Kemal85 07.11.2016.

    Klub propalica iz bbb

  • 07.11.2016.

    zalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare