To je to što me zanima!

Futsal EP: Kad je panika, samo ‘nazovi’ Matiju Capara i to je to

Bod za četvrtfinale. Drugu utakmicu u nizu na Europskom prvenstvu isti igrač zabio je za remi, ovaj put protiv Češke. Hrvatska je sada samo na korak od četvrtfinala
Vidi originalni članak

Kao i protiv Španjolske, Hrvatska je gubila minutu prije kraja od Češke, a izbornik Mate Stanković uveo je Capara i opet pogodio. Matija je zabio za 3-3 i odveo nas na prag četvrtfinala.

- Jedini sam ja vjerovao u naš povratak. Svi na klupi već su gledali u pod. Govorio sam im: ‘Ajde, pa daj.. Vratit ćemo se, možemo to mi!’ i eto uspjeli smo - rekao je čovjek za posebne zadatke, Matija Capar.

Ušao je kao peti igrač u polju, zamijenio golmana Ivu Jukića i ponovno se našao na pravom mjestu.

- Vidio sam Franka kako se namješta na dodavanje. Samo sam je želio čvrsto ‘stisnuti’, da mi ne prijeđe preko noge - opisao je 30-godišnjak.

Hrvatska futsal reprezentacija obavila je svoje osvojivši bod jučer. Sutra po završetku dvoboja Češke i Španjolske (20.45) znat će je li to bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale, ali ako se to ne dogodi, bit će to pravo sportsko čudo.

- Sad nas može izbaciti samo ‘kuhinja’. Česi nemaju kvalitetu za zabiti Španjolcima tri gola - kaže Capi.

Potrebna je pobjeda Španjolske, remi 1-1 ili 2-2. Bude li 4-4 ili više, u četvrtfinale plasirat će se Česi i Španjolci, a u slučaju da utakmica završi 3-3, Hrvatska će ispasti zbog slabijeg koeficijenta.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 01.02.2014.

    tko kaže da tu neće bit kuhinje... dobro i jedni i drugi znaju da ih visok remi oboje vodi dalje.skeptičan sam...

  • strmi007 01.02.2014.

    to je u redu

  • ecolozzi 01.02.2014.

    Dobro za sad su pokazali da nisu luzeri saad treba imati i malo sreće da se proguramo u daljnji dio takmičenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare