To je to što me zanima!

G. Vučević s desetoricom protiv Šibenika u nedjelju

Hajdukova svlačionica trenutačno broji tek 21 igrača među kojima se ubrajaju i četvorica ozlijeđenih, Živković, Andrić, Tomić i Rosso
Vidi originalni članak

Reprezentativna pauza nimalo nije koristila treneru Hajduka Vučeviću jer je ostao bez gotovo pola momčadi. Hajdukova svlačionica trenutačno broji tek 21 igrača među kojima se ubrajaju i četvorica ozlijeđenih, Živković, Andrić, Tomić i Rosso.
Kad se njima pridodaju Kalinić, Strinić i Bušić koji su se ozlijedili na reprezentativnim pripremama te Ibričić, Pandža, Maloča i Tičinović koji su također u reprezentativnom programu te LInić koji je protiv Osijeka isključen, jasno je je s koliko će muke Vučević dočekati Šibenik u nedjelju.
- Imamo tek jedan zajednički trening, no nema nam druge, moramo pobijediti u toj utakmici. Ako odigramo pametno, ne bi trebalo biti problema, optimističan je trener Hajduka, koji je želio dodati kako je Hajduk najveći gubitnik u ovoj reprezentativnoj pauzi.
- Pojavile su se priče kako izbornik Dražen Ladić ima problema s klubovima, no ja sam siguran da nije mislio na Hajduk jer su se naši svi repreznetativci odazvali pozivu, no nažalost trojica od četvorice su se vratili ozlijeđeni.

ROSSO SE VRAĆA TEK NA PPROLJEĆE
Premda je Giovanni Rosso odradio prve treninge nakon lakšeg zahvata na kralježnici, on je još daleko od prave forme i terena.
- Za Rossa bi bilo najpametnije da polako dozira treninge jer je on daleko iza ostatka momčadi. On još nije prošao ni pripreme i najbolje bi bilo da ga ne koristimo do Nove godine - rekao je Vučević.
Tako će najvjerojatnije Rosso trenirati i polako se pripremati, a tek nakon što prođe zimske pripreme priključit će se momčad i ući u konkurenciju za prvi sastav.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare