To je to što me zanima!

'Gađao sam te rašlje, pa mislim da svi napadači uvijek gađaju'

"Jedan od najdražih golova u karijeri. I da, gađao sam. Pa mislim da svi napadači uvijek gađaju. Vidio sam golmana kako stoji malo dalje od crte, naciljao i puknuo"
Vidi originalni članak

Drugi put u nešto više od mjesec dana navijači Rijeke ispratili su Andreja Kramarića ovacijama. Prvi je put Zmaju zabio osam golova, a golčinu kakvu je napadač u četvrtak zabio Lyonu za 1-1 rijetko se viđa...

- Jedan od najdražih golova u karijeri. I da, gađao sam. Pa mislim da svi napadači uvijek gađaju. Vidio sam golmana kako stoji malo dalje od crte, naciljao suprotan kut i puknuo. Pogodio sam, stvarno je gol bio lijep. No da budem iskren, imao sam i malo sreće kod udarca - priznao je Kramarić.

Na svaku utakmicu na Kantridu dolazi i Andrejev otac Joža. Na pitanje “kako je Andrej?”, u sekundi je odgovorio:

- Pitajte to poslije utakmice.

Nakon onakvog gola, boda protiv jakog Lyona i sjajne atmosfere, pitanje je bilo suvišno.

Bio je presretan. U sivoj trenirci posljednji je izašao iz Rijekine svlačionice. Imao je opravdanje za dugo zadržavanje.

- Uh, ni ne znam koliko sam poruka i poziva imao odmah nakon kraja utakmice. Pokušao sam svima odgovoriti, to je pristojno - rekao je Kramarić.

Imao je još nekoliko dobrih šansi. Za dlaku je nedostajalo da zabije za 2-1. Na kraju su Riječani žalili što su protiv Lyona osvojili “samo” bod.

- Da mi je prije mjesec dana rekao netko da ćemo žaliti jer nismo pobijedili, rekao bih mu da stvarno nije normalan. No ispada tako. Imali smo bolje šanse od Francuza, mogli smo pobijediti veliku momčad.

U posjet su mu došli prijatelji iz Zagreba, iz osnovne škole.

- Nismo se dugo vidjeli pa da se malo podružimo - dodao je kratko Andrej Kramarić.

Majstor Krama: Ovo mi je jedan od najdražih golova u karijeri

Idi na 24sata

Komentari 40

  • vega65 09.11.2013.

    gađao - i ušlo pa lopta je okrugla svaka čast za gol

  • klošar1990 09.11.2013.

    Bubne glupost i ostane živ!!Svaka čast na stvarno dobrom golu,ali svi znamo da si to zbilja gađao da bi lopta završila negdje na tribinama,tj. nebu pod oblake!! Pogodio si slučajno i to je to!!

  • boys 09.11.2013.

    pravi dinamovac i gospodin i još jedan od nekoliko takvih koji su potjerani iz dinama je nisu sa onim govnom potpisat lihvarski ugovor,sretno krama,tomeščak,čorluka,kranjčar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare