To je to što me zanima!

Gabrić kažnjen s 40 tisuća kuna zbog 'Dvoranskog'!

Disciplinski sudac Udruge prvoligaša strogo je kaznio sudionike tučanjave koja je izbila tijekom polufinalne utakmice Dvoranskog prvenstva
Vidi originalni članak

Iako im je Udruga prvoligaša na čelu s Igorom Štimcem dopustila daljnji nastup na Dvoranskom prvenstvu, nogometaši Dinama i Hajduka koji su sudjelovali u tučnjavi na kraju polufinalne utakmice ovih dvaju klubova rigorozno su financijski kažnjeni nekoliko dana kasnije.
Disciplinski sudac Krešimir Vjalčević najstroži je bio prema igraču Hajduka Dragi Gabriću, koji je kažnjen s čak 40 tisuća kuna. Neznatno bolje prošao je branič Dinama Carlos s kaznom od 30 tisuća kuna, dok će Mario Mandžukić i Jurica Buljat u blagajnu Udruge prvoligaša morati uplatiti po 20 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bigmama 17.01.2008.

    Šta nije ovo Nikša iz Big Brothera??

  • narednik1 17.01.2008.

    e moj gabriću da ti nije tate nikad ne bi igra u hajduku neš ti talenta od metar i žilet a što stručnjaci vide u tebi a u drugim ne zbog tebe drugi propadaju a i hajduk puste kazne plaća i neš ti tereta što ti je tata u hajduku kao i drugim tatinim sinovima pa svi ste ugovore dobili tatini sinovi po zaslugama.

  • krizantema 17.01.2008.

    e bas mi je drago.primitivci priglupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare