To je to što me zanima!

Galešić zbog prijetnji napustio Hajduk: Zvali su me četnikom

Bilo je strašno, nazivali su me četnikom i grobarom, prijetili mi i osobno i na Facebooku, rekao je Goran Galešić koji je zatražio raskid ugovora s Hajdukom
Vidi originalni članak

Goran Galešić zatražio je od Hajduka sporazumni raskid ugovora, a kao razlog je naveo prijetnje navijača. Galešić je prije 20-ak dana s Hajdukom potpisao trogodišnji ugovor, no tijekom priprema u Sloveniji navijači Hajduka su ga vrijeđali zbog podrijetla i zbog toga što je pokušao proći na probi u Partizanu.

- Bilo je strašno, nazivali su me četnikom i grobarom, prijetili mi i osobno i na Facebooku. Zbog toga sam odlučio maknuti se - kazao nam je razočarani Galešić i dodao:

- Prešao bih ja preko toga, no nisam želio da zbog mene sutra ispaštaju klub i grad.

- Zatražio sam raskid, ljudi u klubu su mi izašli u susret i hvala im. Hajduk i suigrači koji su me lijepo primili ostat će mi u lijepoj uspomeni, a ove druge, ružne stvari ću zaboraviti.

Hajdukov predsjednik nije bio raspoložen za komentar.

- Kad vam igrač u želji za raskidom ugovora navede takav razlog, onda vam ne preostaje puno manevarskog prostora osim izaći mu u susret - kratko je dodao Brbić.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • bajica-mali 04.07.2013.

    sramotno i nečuveno... ali ne treba se čuditi...

  • marlboro 3 03.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ferata35 03.07.2013.

    naravno da vi branite cetnike,sta mislite kako se u njegovom gradu odnose prema hrvatima,a deklarirani cetnik nije dobrodosao u hajduk,bravo za navijace

Komentiraj...
Vidi sve komentare