To je to što me zanima!

Galliani došao po Kovačića: On nema ništa protiv transfera...

Adriano Galliani je osobno otišao uvjeriti Matea Kovačića da se vrati u Milano, ali ovaj put u AC Milan. Podsjećamo, Mateo Kovačić je dvije godine nosio dres Milanova gradskog rivala Intera
Vidi originalni članak

Potpredsjednik i sportski direktor Milana Adriano Galliani bio je na službenom putu u Madridu. Nije tajna da Milan i Real Madrid gaje prijateljske odnose. Nekoliko velikih imena je nosilo i crveno-crni i bijeli dres (Kaka, Diego Lopez, David Beckham, Robinho...). 

Ni ovaj put razlog odlaska starog lisca Gallianija u Madrid nije bio drugačiji - no puno je zanimljiviji hrvatskim obožavateljima nogometa. Naime, Galliani je osobno otišao uvjeriti Matea Kovačića da se vrati u Milano, ovaj put u AC Milan. Podsjećamo, Mateo Kovačić je dvije godine nosio dres Milanova gradskog rivala Intera (2013.-2015.).

Sudeći prema dobro informiranom Sport Mediasetu (vlasnik talijanskog medija je vlasnik Milana Silvio Berlusconi), Kovačić nema ništa protiv transfera u Milan gdje se nadaju da će do realizacije transfera doći. Čelnicima talijanskog diva uvelike bi mogao pomoći dobar odnos s čelnicima Reala, a ideja je posudba s mogućnošću otkupa ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 2fzd2 18.05.2016.

    žalosti me činjenica da danas velik broj igraca ima priliku zaigrati za oba milanska kluba. prije je to bila izuzenta privilegija. da me nebi netko krivo shvatio nemam nista protiv kovacica, ali tesko da se on moze stavit u istu recenicu sa igracima kao sto su ronaldo, pirlo, ibra, vieri, davids. bar ne za sad. talijanska liga je stvarno pala na niske grane i da nema juventusa, bili bi jos puuuuno gori.

  • Stručni komentator 18.05.2016.

    ima mateo fizicke mogucnosti i nogometno znanje, slican je igrac kao kaka dok je bio u milanu, najbolji za polukontre. jednostavno mu fali drskost i m*** sto bi se reklo. a i kaka je tkd veliki vjernik tako da nemojte spominjati da je mateo ministrant i zato je skroman i ponizan, na terenu to ne vrijedi. mora preuzeti vise odgovornosti i biti sebicniji inace ce se muciti cijelu karijeru kao sto se i dosad mucio.

  • dobro jutro 18.05.2016.

    Zadnji vlak,Mateo koristi talenat sto ti je Bog dao

Komentiraj...
Vidi sve komentare