To je to što me zanima!

Galliani: Gourcuffa ćemo vratiti u Milan, odličan je

Sljedeće sezone igrati će ili u Milanu ili u Bordeauxu. Nema govora o tome da ga prodamo nekonm drugom, rekao je Galliani o Gourcuffu
Vidi originalni članak

Mladi Gourcuff (22) doveden je prije dvije godine u Milan i prvih dana slovio je kao igrač koji će igrati u prvoj postavi. No nakon nekoliko mjeseci shvatili su da se ne razvija kako očekuju, te da se nije priviknuo na novu sredinu. Tako su ga prije početka ove sezone odlučili vratiti u rodnu Francusku, u redove Bordeauxa, gdje je potvrdio svoj veliki talent. Igra zaista odlično, više je puta bio ključan igrač u pobjedama kluba koji je drugi u Championnatu, samo s jednim bodom iza Lyona.
- Gourcuff je odličan, naravno da ga pratimo, pa to je naš igrač. Sljedeće sezone igrati će ili u Milanu ili u Bordeauxu. Nema govora o tome da ga prodamo nekonm drugom. Vidjet ćemo želi li Bordeaux iskoristiti klauzulu i isplatiti nam 15 milijuna eura za njega. No vrati li se u Milan, sigurno neće biti statist, to je igrač koji će biti u prvom planu - rekao je Galliani.
Jedino, teško je zaključiti koje je mjesto Galliani zamislio za mladog veznog igrača. U Milanu su Beckham (koji bi mogao ostati), Gattuso, Kaka, Ronaldinho, Seedorf, Pirlo, Flamini... Vrati li se, Gourcuff će vjerojatno zauzeti mjesto Massima Ambrosinija, igrača kojeg Ancelotti ove sezone koristi poglavito zbog problema s ozljedama drugih igrača, a Gennaro Gattuso je radi njega umalo napustio Milan.
- Dosadilo mi je trčati za druge, tako više ne ide - rekao je tad Gattuso, a ponajviše je trčao baš zbog Ambrosinija,  koji je prošle sezone bio "konstantno očajan"

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare