To je to što me zanima!

Galtier uvjeren da ostaje trener Parižana do kraja ove sezone

Očekivanja su bila velika i zato je sada razočaranje veliko jer smo prerano ispali. Moja budućnost? Ona ovisi o predsjedniku i klupskoj odluci, tvrdi Galtier
Vidi originalni članak

Jako smo razočarani zbog ispadanja, ali imam još puno energije za kvalitetan rad do kraja sezone, rekao je Christophe Galtier, trener nogometaša PSG-a koji su ispali u osmini finala Lige prvaka od Bayerna.

PSG je ispao bez da je postigao pogodak u 180 minuta. Nakon 0-1 na svom stadionu u uzvratu je pariška momčad, na minhenskoj Allianz Areni, izgubila 0-2.

- Klub i svi mi smo polagali velike nade u Ligu prvaka. Očekivanja su bila velika i zato je sada razočaranje veliko jer smo prerano ispali. Moja budućnost? Ona ovisi o predsjedniku i klupskoj odluci, ali ja sam uvjeren da ostajem trener do kraja sezone. Nakon toga ne znam što će biti. Teško mi je u ovom trenutku govoriti je li ovo uspješna ili neuspješna sezona. Morali bismo pričekati kraj i neka drugi sude o tome, ali naravno da zbog Lige prvaka jako žalimo - rekao je 56-godišnji Galtier koji je prošle godine došao u PSG.

Njegova momčad je vodeća na ljestvici francuske Ligue 1 i na dobrom putu osvajanja novog naslova prvaka, no kiksala je i u domaćem Kupu gdje je Marseille, klub kojeg vodi hrvatski strateg Igor Tudor, izbacio PSG u osmini finala.

ODLIČNA PARTIJA Zbog Hrvata su Messi i Mbappe nestali, Stanišić dobio vrhunsku ocjenu medija: Senzacionalan! NOVI EGZODUS PSG ponovno razočarao, najava mnogih odlazaka: Messiju kraj ugovora, Mbappe bi rado otišao

- Nažalost, čini mi se da je ovo naš maksimum. Moramo se vratiti svakodnevici, a to nam je domaće prvenstvo. Bayern je posložio momčad koja želi i može biti osvajač Lige prvaka. Mi očito to nismo uspjeli. Trebali bismo analizirati gdje je pošlo po krivu i zašto - prilično je rezignirano ispadanje od Bayerna komentirala zvijezda Parižana Kylian Mbappé.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • arow 09.03.2023.

    Nisi ti nikad ni bio trener PSG

Komentiraj...
Vidi sve komentare