To je to što me zanima!

García-López i Seppi finalisti, hrvatski zet neće loviti naslov

Za razliku od četvrtfinala, u polufinalima zagrebačkog ATP-turnira nije bilo previše drame. Guillermo García-López dobio je Baghdatisa, a Andreas Seppi Granollersa
Vidi originalni članak

Želje zagrebačke publike da Marcos Baghdatis, muž hrvatske tenisačice Karoline Šprem, prođe u finale zagrebačkog ATP-turnira, nisu se ostvarile. Španjolac Guillermo García-López svladao ga je u dva seta po 6-4.

Sedmo je to finale za Španjolca na touru.

- Nisam dobro počeo, izgubio sam servis rano, ali sam odmah uzvratio i pronašao dobar ritam. Bio sam konzistentan, čvrst. Sretan sam što sam u finalu - rekao je García-López nakon meča.

U nedjeljnom finalu od 16:15 u Domu sportova zaigrat će protiv Talijana Andreasa Seppija koji je, baš kao i u ranijem polufinalu, nakon ranog gubitka servisa došao do pobjede u dva seta (7-6, 6-1).

- Moji ciljevi za ovu sezonu bili su, među ostalim, ući ponovno u finale i osvojiti turnir. Jedno sam napravio, u nedjelju ostaje da pokušam i drugo - rekao je pobjednik Seppi.

U finalu parova od 13:30 Marin Draganja s Fincem Henrijem Kontinenom igra protiv Francuza Fabricea Martina i Indijca Purava Raje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marlboro 69 08.02.2015.

    Jako žalosno da na tribinama nema niti 200 gledatelja!

  • Matija Ćuković 07.02.2015.

    uvijek zanimljiv i jak turnir .šteta što nema Hrvata u finalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare