To je to što me zanima!

Garcia-Lopez osvojio Zagreb: Dobio je Seppija u 5. pokušaju

Gullermo Garcia-Lopez pobjednik je jubilarnog 10. izdanja ATP turnira u Zagrebu. Španjolac je slavio u dva seta protiv talijanskog igrača Andreasa Seppija 7-6, 6-3
Vidi originalni članak

Guillermo Garcia-Lopez pobjednik je ATP turnira u Zagrebu. Španjolac je slavio protiv talijanskog tenisača Andreasa Seppija u dva seta, 7-6, 6-3. Bila je to prva pobjeda 31-godišnjeg Španjolca u međusobnim susretima sa Seppijem. Godinu dana mlađi Talijan do ovog meča slavio je u sva četiri njihova susreta, posljednji put 2012. godine u Dohi.

Obojica tenisača držala su svoje servise u prvom setu. Garcia-Lopez je nakon 1-4 u tie-breaku osvojio šest poena u nizu te uzeo prvi set. Seppi u drugom setu odmah uzima servis Španjolcu, no onda staje. Garcia-Lopez je to iskoristio, uzeo je dva servisa Španjolcu i osvojio Zagreb.

ATP Zagreb, finale:

  • Garcia-Lopez - Seppi 7-6, 6-3
Idi na 24sata

Komentari 30

  • Dejan Kljajić 09.02.2015.

    Svake godine sve lošiji turnir,gotovo svi chalenger igrači,nebi se čudio da dogodine izbace ovaj naš indoors iz kalendara :))

  • gregorsamsa555 08.02.2015.

    I kud bolje za prvu pobjedu protiv Seppia nego u finalu turnira, cestitke Spanjolcu, tehnicki jako lijep bekhend ima. Sada obojici slijedi mnogo jaci turnir u Rotterdamu iz 500 kategorije. Poslastice 1.kola: Berdych-Janowicz i Gulbis-Thiem. Prvi nositelj Andy Murray, osmi nositelj Simon koji je 19 na ATP listi sto ce dobro uprizoriti koliko je taj turnir jak i nazalost koliko je ovogodisnji turnir u Zagrebu bio slabiji po entry listi

  • EdinDzeko1111 08.02.2015.

    cudo da nije neki bosnjak ..a zaboravih da nema cilica i dodiga:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare