To je to što me zanima!

Garcia novi trener Istre 1961, doveo pomoćnika Nizozemca

Nakon Manola Marqueza i Curra Torresa, Gonzalo Garcia treći je Španjolac koji će voditi Istru 1961, a s njim je došao i Nizozemac Bob de Klerk koji je svojevremeno radio u omladinskoj školi Ajaxa
Vidi originalni članak

Španjolac Gonzalo Garcia (37) novi je trener prve momčadi NK Istre 1961, a donedavnom treneru Danijelu Jumiću ponudili su povratak na mjesto omladinske škole Istre, ali je on to odbio. 

POGLEDAJTE VIDEO: Demoni uoči finala Kupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Garcia je igračku karijeru započeo u SD Compostela te je nastavio u  Real Madridu B, Heerenveenu, Groningenu, Maccabi Tel Avivu, Anorthosisu.

Trenersku karijeru započeo je u nizozemskom Twenteu kao pomoćni trener Marina Pušića u sezoni 2018/19. Odlaskom Pušića preuzo je momčad i vodio ju kroz sezonu 2019./20. 

HNL DRAMA Osam klubova bori se za nešto! Što kome treba u zadnjem kolu?

Twente je vodio u 28 utakmica u kojima je upisao osam pobjeda, šest remija i 14 poraza uz gol razliku 38-51 te je sezonu okončao na 14. mjestu ljestvice nakon čega mu nije produžen ugovor.

U Istru je s Garciom došao i Nizozemac Bob de Klerk koji je svojevremeno radio u omladinskoj školi Ajaxa, a donedavno je asistirao Franku de Boeru. 

POJAČANJA U PULI Istra predstavila četiri igrača u istom danu: Vratio se Solomon, stigli Mlinar, Matić i Nigerijac

S druge strane, nakon što je izborio finale Kupa protiv Dinama i ostanak u Prvoj HNL, Jumić bi mogao preuzeti vođenje omladinskog pogona Osijeka. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MateCro 11.06.2021.

    Boga ti, odakle Istri lova ?

  • objektist 11.06.2021.

    Najgore je kad si uvijek na mjestu Istra i Slaven vječiti su prvoligaši ali svake godine na istoj su poziciji ,Slaven 7 ili 8 a Istra uvijek borba za opstanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare