To je to što me zanima!

Garcia odgovorio Sopiću: Bio je napet. Sigurno nije to mislio

Glorificiramo strane trenere, a imamo 50 boljih trenera nego što rade tu. Poms radi čuda, ovaj radi čuda. Ljudi, dajte se malo otrijeznite, rekao je trener Gorice nakon poraza od Istre 1-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Istre u pretposljednjem, 35. kolu HNL-a gostuju kod Lokomotive. Puljani su još uvijek u borbi za Europu dok je 'lokosima' sudar u Kranjčevićevoj relativno nebitnog karaktera. Ostanak su osigurali pa će rasterećeni dočekati susret.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmicu je najavio trener Istre Gonzalo Garcia, koji je, ni kriv ni dužan, dospio u središte zbivanja prošlo kolo kada ga je prozvao trener Gorice Željko Sopić.

- Glorificiramo strane trenere, a imamo 50 boljih trenera nego što rade tu. Poms radi čuda, ovaj radi čuda. Ljudi, dajte se malo otrijeznite. Imamo 50 naših trenera koji ne mogu dobiti šansu, a znaju nogomet možda više od mene. Ne bih se danas veselio da sam pobijedio, ovo je strašno - rekao je Sopić nakon poraza od Istre 1-0.

Proteklih tjedan dana u sportskoj javnosti komentiralo se Sopićevu izjavu, a u petak je svoj pogled na izgovoreno dao i čovjek koji je "prozvan".

- Uvjeren sam da Sopić nije mislio ono što je rekao i da to je više bilo do napetosti i stresa na utakmici. I sam sam bio u stresu nakon što smo izgubili 4-5 od Gorice. Točno je da Hrvatska ima puno dobrih trenera, Sopić je jedan od njih. Pokušavamo učiti jedni od drugih, barem ja tako gledam na stvari, nastojim iskoristiti nešto od svakog kolege što mi može pomoći - rekao je Garcia i primirio strasti.

Utakmica Istre i Lokomotive na rasporedu je u nedjelju od 17 sati.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA SKIJAŠICOM LEONOM POPOVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Z.a.c 20.05.2023.

    A kaj je Sopic krivo rekao? Isto ono kaj je Loncarevic vec rekao,a takve stvari su kod nas ocito normalne. Rosas i Poms su bili na klupi bez licenci,dok nasi treneri koji ih imaju sjede doma. Nek netko iz saveza odgovori na prozivke. Kak su takve stvari moguce,ako vani neki nas trener nema sanse da pod takvim uvjetima dobiju posao?

  • simplicije23 20.05.2023.

    Gora je uvreda kad čovjeku kažeš da nije mislio ono što je rekao ... ;-)

  • dahvaul 20.05.2023.

    Nije stvar u porazu čovjek ima pravo,zašto mi zapošljavamo strane stručnjake i igrače kada imamo svoje.I naš ljudi nisu ništa manje sposobniji čak i što više puno su sposobniji nego ovi kaj nam dolaze.Zemlja koja je dala Modrića ,Bobana,Prosinečkoga i masu vrhunskih sportaša treba uvoziti trećerazredne nogometaše.Ko je uopće od tih stranaca vrhunski (skidam kapu Olmu i Eduardu) ništa nula bodova .Treba stati tom pranju love i omogučiti da igraju i vode klubove naši sposobni ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare