To je to što me zanima!

Garde: Dinamo je poslužio kao generalna proba uoči PSG-a

Trener Lyona Remi Grand u susretu Lige prvaka protiv Dinama isprobavao je sastav s kojim će istrčati u prvenstvu protiv PSG-a. 'Modri' su za Lyon bili tek mala proba
Vidi originalni članak

Utakmica protiv Dinama bila nam je generalna proba za derbi s PSG-om. I nju smo odradili savršeno, rekao je trener Lyona Remi Garde, čija momčad večeras gostuje u Parizu (21).

- U zadnjih 21 dan odigrali smo sedam utakmica i vrlo smo umorni. Zaista ne znam kako ćemo izgledati u nedjelju.

PSG je ovog ljeta došao u ruke Arapa, koji su na pojačanja potrošili gotovo 100 milijuna eura. Za sada dijele prvo mjesto u francuskom prvenstvu s Lyonom i Toulouseom, no nakon nedjelje žele sami biti na vrhu.

- Teško smo stradali u Bilbau, no taj nam je poraz dobro došao da nas malo spusti na zemlju. Igramo doma i zato moramo svladati Lyon. Pastore i Gameiro su igrači koji donose prevagu i oni su naša šansa - istaknuo je trener PSG-a Antoine Kombouare.

A Lyonova šansa je Gomis, u zadnja četiri međusobna ogleda postizao je golove. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • amsterdam110 03.10.2011.

    i hrkljus ,2-0 ,udri se bekane,UDRI SE BEKANE

  • OldSQL 02.10.2011.

    Lagani trening će oni biti nama u Maksimiru zapamtite što vam kažem!

  • lavlje srce 68 02.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare