To je to što me zanima!

Sun: Bale po drugi put igrač godine u izboru nogometaša

Velški nogometaš i veznjak Tottenhama pobijedio je u izboru za najboljeg igrača Premiershipa u aktualnoj sezoni ispred Van Persieja i Suareza, piše The Sun
Vidi originalni članak

Iako još nije službeno potvrđeno, jednog od najboljih nogometaša svijeta Garetha Balea (23) Udruga profesionalnih nogometaša proglasit će najboljim igračem Premiershipa u sezoni 2012/13., saznaje The Sun.

Bude li tako, velškom nogometašu bit će to drugi put da su ga kolege nogometaši proglasili najboljim, dok je prvi put tu prestižnu nagradu osvojio u sezoni 2010/11. Postat će Bale tako tek peti nogometaš u povijesti Premiershipa koji je odnio ovu titulu. Prije njega učinili su to još samo Mark Hughes, Alan Shearer, Thierry Henry i Cristiano Ronaldo.

Nakon objave nominacija Bale je svakako bio među favoritima za naslov, a najveći konkurent mu je Robin van Persie koji je s Manchester Unitedom osvojio naslov prvaka. Nizozemac je prošle sezone osvojio titulu najboljeg u dresu Arsenala. 

Zanimljivo je da je Gareth Bale nominiran i u konkurenciji za najboljeg mladog igrača Premiershipa pa bi bilo veliko iznenađenje da i tu nagradu ne pokupi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • chelseaMG 28.04.2013.

    suarez na trećem mjestu? tko je tu lud????

  • pepitpapanoel 28.04.2013.

    Potpuno zasluženo . Čovjek igra s nevjerovatnom lakočom .

  • Gerro 28.04.2013.

    " jednog od najboljih nogometaša svijeta Garetha Balea (23) " wtf?? jedan od najboljih na svijetu...ne ne i ne!! kolko ih je samo boljih od njega..kakav mrtvi bale..seljačina iz tottenhama

Komentiraj...
Vidi sve komentare