To je to što me zanima!

Gareth Bale sabotira Levyja: Odbio trenirati s Tottenhamom

Velški reprezentativac očekivao je predstavljanje u Realu u utorak, no šef Spursa Levy naredio mu je da se vrati u London. Odbija trenirati i želi natrag u Španjolsku
Vidi originalni članak

Nakon što je predsjednik Tottenhama Daniel Levy naredio Garethu Baleu da se vrati s ljetovanja u Marbelli u London, Velšanin je to učinio, no u utorak je odbio trenirati. Prema pisanju engleskih medija krilo Spursa do daljnjega odbija trenirati kako bi ga šef kluba konačno pustio u Real Madrid.

Bale je početkom tjedna stigao u Španjolsku kako bi potpisao rekordni ugovor s madridskim klubom, dok je predstavljanje bilo najavljeno za utorak. No Levyjeva naredba da se vratio u London izazvala je revolt kod velškog reprezentativca jer ljetni transferni rok je skoro pri kraju, a Bale želi što prije riješiti formalnosti oko transfera.

Prijelazni rok završava 2. rujna, njegov transfer očekuje se sigurno do kraja tjedna, a navodno bi se službena objava trebala dogoditi danas.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Bandolero_1 28.08.2013.

    a jest i on navalio u real,pa ne mozes glavom kroz zid!

  • Auspex 28.08.2013.

    da sam perez sad bi zadnji dan odustao. bilo bi mi žao balea ali levy mora naučiti prestat se prenemagati. ako ti netko ponudi najveći transfer ikada za igrača koji nije najskuplji onda ili prihvati ili odustani ali nemoj uništavati igraču formu i navijačima oba kluba živce, a hraniti tabloide.

  • TomeMatan 28.08.2013.

    Čitam pojedine komentare da mora ispoštovati ugovor i slično...zašto mora??? Pa nije robovlasnički da nema slobodnu volju,klubu neće naštetiti financijski a on ide na stepenicu više što se tiče karijere...Svako malo neki klub se riješi nekoga igrača pod ugovorom jer nisu zadovoljni sa njegovim igrama,ponašanjem i sl. pa nema ovolikog pametovanja o moralnosti i vjernosti...ali pošto je Real u pitanju ništa čudno zbog uzvika negodovanja....Haters Gonna Hate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare