To je to što me zanima!

Madriđani minimalno: Bale i Griezmann zabili za pobjede

Gareth Bale zabio je jedini gol u utakmici Real Sociedada i Real Madrida deset minuta prije kraja, a junak drugog madridskog sastava Atlética protiv Rayo Vallecana bio je Antoine Griezmann
Vidi originalni članak

Deset minuta dijelilo je Real Sociedad od remija protiv imenjaka iz Madrida i velikog kiksa "kraljevskog" kluba koji bi gotovo sigurno značio oproštaj od borbe za naslov. Ali baskijska momčad nije izdržala do kraja u kišnom San Sebastiánu.

U odsutstvu ozlijeđenih Cristiana Ronalda i Karima Benzeme, Zidaneovu je momčad spasila treća megazvijezda Gareth Bale. Na ubačaj Lucasa Vázqueza u 80. minuti Velšanin je glavom pogodio za konačnih 1-0 i (privremeno) izbijanje na čelo Primere.

Obojica hrvatskih veznjaka sudjelovala su u važnoj pobjedi Madriđana. Luku Modrića u 85. je minuti utakmice zamijenio Mateo Kovačić.

I druga subotnja utakmica dana s konkurentom za naslov, Atléticom, završila je minimalnom pobjedom madridskog sastava. Rayo Vallecano izgubio je na Vicente Calderónu 1-0 zahvaljujući krasnom golu Antoinea Griezmanna u 55. minuti, samo nekoliko sekundi nakon što ga je Diego Simeone uveo u igru.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 91

  • nogofil 01.05.2016.

    Zanimljivo nitko ni riječi komentara o tome da je Sociedad nastupio čak bez sedam prvotimaca.

  • nikluk20 30.04.2016.

    daj zamislite u zadnjeoj utakmici real i barcelona izgube a simeone i atlethico uzmu prvenstvo :P

  • BOGOLJUB ATEJISTA 30.04.2016.

    Haha madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare