To je to što me zanima!

Gareth Bale: Volio bih da sam upola dobar kao C. Ronaldo

"Može vaša igra možda nalikovati na njegovu, ali on je s drugog planeta za sve igrače osim Lionela Messija. Volio bih da sam upola tako dobar kao Cristiano!"
Vidi originalni članak

Tottenhamovog krilnog napadača Garetha Balea mnogi po stilu igre uspoređuju s Cristianom Ronaldom. Velšanin je s puno poštovanja progovorio o Portugalcu iz Real Madrida…

- Ljudi su mi ranije često govorili da u mojoj igri ima dosta sličnosti s Ronaldovom. Mislim da je Cristiano najbolji ''all-round'' igrač na svijetu. Sve što ja mogu napraviti jest nastaviti igrati svoju igru. On je jako visoko podigao letvicu za svakog igrača koji želi biti jednako dobar kao i on – kaže Bale.

- Može vaša igra možda nalikovati na njegovu, ali on je s drugog planeta za sve ostale igrače osim Lionela Messija. Volio bih da sam upola tako dobar kao Cristiano Ronaldo!

- Njegovi slobodni udarci su priča za sebe. Zabija jako puno golova, velikih golova. Nije uopće loše promatrati druge igrače, što i kako rade određene stvari na terenu, upijati i podignuti vlastitu razinu igre – zaključio je Bale, za kojeg se pretpostavlja da je jedan od najvećih ciljeva Real Madrida za idući ljetni prijelazni rok.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • hill 02.02.2013.

    gerrard je bolji all-round player od ronalda, moze igrat na svim pozicijama koje ronaldo igra + bek i zadnji vezni

  • Lfc fan_1 01.02.2013.

    Ronaldo je defintiivno trenutno najbolji all-rounder na kugli zemaljskoj

  • MarinŠetka Šele 01.02.2013.

    i jedan i drugi su trkace kokosi-sve na snagu i brzinu nema tu mekoce i finoce

Komentiraj...
Vidi sve komentare