To je to što me zanima!

Garrido: Boli nas poraz, ali ovo nam je odlična lekcija

Nakon poraza njegovog Villarreala, trener Juan Carlos Garrido, nije mogao sakriti tugu. I sam je svjestan da je Dinamo u Zagrebu bio znatno bolji
Vidi originalni članak

Moramo dići glave i nastaviti s pobjedama. Ništa još nije gotovo, imamo pred sobom još pet utakmica i vjerujem da možemo proći skupinu. Boli nas poraz, rekao je nakon poraza favoriziranog Villarreala trener Juan Carlos Garrido. Mladi španjolski stručnjak bahato je na travnjak izveo momčad bez tri velike zvijezde, a u Španjolskoj je čak ostavio najboljeg napadača, Nilmara.
- Igrali smo bez pritiska u obrani i jako sam nezadovoljan kako su moji igrači odigrali prvo poluvrijeme. Dok je još bilo 1-0 vjerovali smo da možemo preokrenuti, no crveni karton Senni označio je kraj. Mislim da ga nije zaslužio, nisam baš zadovoljan suđenjem u ovoj utakmici. Ljuti smo zbog poraza, no možemo i moramo bolje. U sljedećim utakmicama moramo igrati agresivnije s više želje i motiva - priča mladi trener 'žute podmornice'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pivica 17.09.2010.

    Slabo se spominje da je pobijeda tim veće što će podmornica sada gristi i na gostovanju u Grčkoj i Belgiji i vjerovatno im uzeti bodove što Dinamu još više otvara priliku za prezimljavanje!

  • privlaka 17.09.2010.

    govnaru jedan spanjolski....dovoljno je da si samo reko dinamo je zasluzeno pobjedio, i kraj...a tu sere na sudce...pa kad je dinamo poveo sljedeca dva napada je dobio zute kartone....ademi i vrsaljko....a boli me k.. i za ovog trenera i za sudca....bitno je ono sto je pisalo na semaforu....

  • VezanIPriveden 17.09.2010.

    Dinamo je pokraden od strane sudaca, onaj cani 10 je trebo po ovom kriteriju dobit crveni, pod mora ŽUTI. A ono niš, ono.

Komentiraj...
Vidi sve komentare