To je to što me zanima!

Gas, gas! Playboyeva zečica je od sljedeće godine u Formuli 1

Formula 1 W-Series, novo je natjecanje koje je formirala Formula 1, uključuje šest utrka diljem Europe sljedeće godine, a u kokpitu jednog bolida bit će i Doreen Seidel s početka, bivša Playboyeva zečica
Vidi originalni članak

Jedva čekam da sve počne, rekla je Njemica Doreen Seidel (33), jedna od 55 vozačica koja će sljedeće godine voziti u posebnom natjecanju, Formuli 1 za žene. 

Formula 1 W-Series, novo je natjecanje koje je formirala Formula 1, uključuje šest utrka diljem Europe sljedeće godine, a u kokpitu jednog bolida bit će i Doreen Seidel s početka priče, bivša Playboyeva zečica, danas strastvena vozačica. 

Njemica je bila u Playboyu 2008. godine, putovala je svijetom s ostalim 'zečicama', a 2009. godine proglasili su je 'zečicom' godine u Njemačkoj i za nagradu je dobila putovanje u Playboyevu vilu u posjet Hughu Hefneru.

U tim turnejama po raznim zemljama Doreen je razvila ljubav prema luksuznim, a kasnije i brzim automobilima.

Poziranje ispred rasnih jurilica zamjenila je položajem ispred volana.  Prvu utrku imala je 2011. godine, a vozila je automobil na kojem je bio logo Playboya.

Odmah je, u debitantskoj godini, završila na podijumu i pokazala da se u njoj krije pravi potencijal vozačice. U 2014. godini je upisala dodatni tečaj utrkivanja, a od vozi i utrkuje se za Mercedes Benz s kojim je potpisala ugovor.

Ima doplomu poslovne administracije, obožava snowboarding i adrenalinske sportove i nada se da će postati prva žena pobjednica u Formuli 1.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tiha voda_492 04.12.2018.

    Žena je prekrasna, za prste polizat

  • nije_bio_penal 03.12.2018.

    prava maca

  • Nitko_I_Ništa 03.12.2018.

    Baš super sigorno će radi ovih vjesti biti manje blokiranih u rh..

Komentiraj...
Vidi sve komentare