To je to što me zanima!

Gascoigne: Nogometašima ne bi trebalo braniti piti

Kontroverzni engleski bivši nogometaš, 41-godišnji Paul Gascoigne, komentirao je nedavni istup Tottenhamova kapetana Kinga
Vidi originalni članak

Suigrač Luke Modrića i Vedrana Ćorluke sudjelovao je u noći na nedjelju u fizičkom incidentu s neimenovanim čovjekom u londonskom noćnom klubu, a svemu je, vjeruje se, kumovao alkohol. Nakon toga je menadžer kluba Harry Redknapp pobjesnio te je naredio prohibiciju u Tottenhamu. Gascoigne, jednako poznat po igračkoj karijeri kao i po ovisnosti o alkoholu te drogama, ima puno blaži stav od Redknappa i objasnio ga je za BBC.
- Mislim da je to bila dobra lekcija za Kinga. Naučit će nešto iz toga i ne vidim tu velikih problema. Treba dečka pustiti na miru. Što sad više može učiniti - pitao je Gascoigne, koji kaže da je u današnje doba golem pritisak na leđima nogometaša.
- Danas ima dvostruko više paparazza nego prije. Danas su me pratila četvorica paparazza od devet sati ujutro i treba znati nositi se s njima. Igrači su pod velikim pritiskom i zato im je ponekad potrebno opuštanje. U Nizozemskoj, primjerice, neki igrači zapale cigaretu nakon utakmice, a u Engleskoj ne puši puno igrača. Zato bi i kriterij glede alkohola trebao biti blaži - zaključio je Gazza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare