To je to što me zanima!

Gascoigne uhićen i zadržan na psihijatriji u Gatesheadu

Dobili smo dojavu iz hotela Hilton. Zadržali smo 40-godišnjaka na promatranju u bolnici, izjavio je glasnogovornik lokalne policije
Vidi originalni članak

Bivšeg engleskog nogometaša, Paula Gascoignea, popularnog “Gazzu”, policija je uhitila u srijedu navečer u Gatesheadu, malenom gradiću na sjeveroistoku Engleske i zadržala na psihijatrijskom promatranju.
- Nitko nije ozlijeđen i nikakva šteta hotelu Hilton nije počinjena. Zadržali smo 40-godišnjaka na promatranju. Dobili smo zabrinutu dojavu o nestabilnom emocionalnom stanju osobe u hotelu. Priveli smo ga i zadržali prema zakonu o mentalnom zdravlju - izjavio je glasnogovornik lokalne policije.
“Gazza” je u svojoj bogatoj karijeri, među ostalim, igrao za Tottenham, Newcastle, Lazio i Glasgow Rangerse, a za englesku reprezentaciju postigao je deset golova u 57 nastupa.
Osim po svojoj igračkoj kvaliteti poznat je i po brojnim skandalima koji su ga pratili u karijeri, alkoholizma, nasilja nad vlastitom ženom i osebujnim društvenim aktivnostima.
Okušao se i kao trener, u listopadu 2005. godine imenovan je trenerom engleskog šestoligaša Kettering Towna, a na dužnosti se zadržao samo 39 dana. Priča se kako ga je vlasnik kluba otpustio zbog problema s alkoholom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare