To je to što me zanima!

Gascoigneova ispovijest: Tri puta mi je srce stalo

Engleska legenda u razgovoru za Mirror opisuje okolnosti u kojima mu je sestra spasila život prošle godine nakon pokušaja samoubojstva
Vidi originalni članak

Ovisnost o alkoholu i drogama gurnule su Gascoignea posljednjih godina u tešku depresiju, na rub provalije u kojoj je umalo izgubio i životnu bitku. Stoga je u siječnju prošle godine odlučio oduzeti si život, konzumirajući istovremeno alkohol i tablete.
- Kažu da je to lako. Uzmeš nekoliko tableta za spavanje, pripremiš lijepu vruću kupku, popiješ nekoliko pića i prepustiš se. Bilo mi je naprosto svega dosta. Nazvao sam svoju sestru i rekao joj: "Pripremam si kupku". Pretpostavljam da je slutila što se sprema. Ne znam da li je to bio razlog da pošalje pomoć, ionako me nije bilo briga. Rekao sam joj: "U kadi sam i znaj da ću to uvijek voljeti", ili tako nešto. Legao sam u kadu i počeo osjećati da lagano odlazim. Odjednom je upala policija, nekolicina njih, možda šestorica, izvukli su me iz kade - priča Gascoigne.
Tek danas, nakon što je tri mjeseca proveo u klinici za odvikavanje Tonyja Adamsa, nakon što se prije toga bezuspješno pokušao izliječiti od alkoholizma na raznim rehabilitacijskim programima, Gazza priznaje koliko je tada bio blizu smrti.
- Tri puta mi je srce stalo i tri puta su me morali oživljavati.
Otkrio je i kako je jednom prilikom bacio bivšu suprugu Sheryl na pod restorana.
- Kada s nekime sjedite u restoranu, a ta vam osoba kaže da vam je mama kurva, bez ikakvog razloga, onda vam se to ne može sviđati. Zgrabio sam je za ruke i posložio na pod. Ipak, danas se zgražam nad tim svojim činom.
Danas je Gazza 'suh' četiri mjeseca, toliko ne pije. Priznaje da je znao u jednome danu 'slistiti' i četiri boce viskija. No, tvrdi da je napokon uspio pobijediti borbu protiv alkohola.
- Neću više posezati za bocom. Iznevjerio bih previše ljudi – zaključio je bivši engleski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mato_swe 16.03.2009.

    joohoj brate 4 boce wiskija za jedan dan???...pa ja sam šaša za tebe :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare