To je to što me zanima!

Gasperini: Poraz od Novare bio nam je velika pljuska u lice

Trener Intera Gian Piero Gasperini iskazao je svoje frustracije nakon poraza od novog prvoligaša Novare (3-1) u sklopu 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva...
Vidi originalni članak

Poraz Intera od novog prvoligaša Novare u četvrtom kolu Serie A zadao je nove brige treneru slavnih 'nerazzurra'. Za Inter je to bio četvrti poraz pod vodstvom Gasperinija u njegovoj petoj službenoj utakmici na klupi Intera (uz jedan remi), a takav scenarij usmjerio ga je ka izlaznim vratima San Sira.

- Telefonski poziv od Morattija (Interov predsjednik, op.a.)? Mislim da ga neće biti. Vidjet ćemo. Ja moram razmišljati o obavljanju svog posla – komentirao je Gasperini na press-konferenciji nakon susreta.

- Ova utakmica bila je težak udarac za nas, poput pljuske u lice. Iz svog posla crpim veliku snagu i on mi je donio mnogo zadovoljstva tijekom godina. A trenutno se nalazimo u vrlo teškoj situaciji koju moram riješiti.

Upitan što je pošlo po krivu protiv Novare, koja je ostvarila prvu pobjedu u elitnom razredu talijanskog nogometa nakon 55 godina, Gasperini je rekao:

- Ne možemo igrati tako ofenzivno. Svaki put kad smo igrali ofenzivnije, igrali smo slabo. U usporedbi s utakmicom protiv Rome pregrupirali smo se, ali imali smo više problema. Morali bismo biti ponizniji na travnjaku. Igrači su razočarani kao i navijači, mislili su da mogu pobijediti u utakmici i preokrenuti stvari – zaključio je trener tek 17-plasirane momčadi talijanskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • porsche 21.09.2011.

    to ti je kad pokupe iz pasnjaka trenera..........!!

  • mjurc101 21.09.2011.

    MERDA INTER

  • goliotok 21.09.2011.

    Eric Roberts

Komentiraj...
Vidi sve komentare