To je to što me zanima!

Gattuso izgubio kompas! Izbio je mobitel novinaru i razbio ga

Milanov trener Gennaro Gattuso gubi konce u vođenju Milana, a doživio je potpuno pomračenje uma nakon poraza (0-1) u Superkupu od Juventusa koji se igrao u Saudijskoj Arabiji, u Jeddahu
Vidi originalni članak

Što se događa u Milanu?

Klub nikako da stane na zdrave noge, a problemi i afere stalno se nadvijaju nad klub. Najviše ispašta sama momčad, ali i temperamentni trener Gennaro Gattuso koji se sve teže nosi sa cijelom situacijom.

Milan je izgubio u finalu talijanskog Superkupa protiv Juventusa u saudijskom Jeddahu (0-1), a poraz nije najbolje sjeo nekadašnjem veznjak, a danas treneru velikog talijanskog kluba.

Milanova delegacija je nakon poraza brže-bolje pohitala prema Italiji gdje ih je na aerodromu dočekala svita novinara koji su od Gattusa pokušali dobiti odgovore zašto momčad igra loše, a to se se nije svidjelo popularnom Rinu koji je potpuno izgubio kompas.

U afektu je iz ruke izbio mobitel jednom novinaru koji je pokušavao doći do izjave. Mobitel se nakon pada na tlo razbio, a Gattuso se nije ni ispričao, samo je nastavio dalje...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mirno 18.01.2019.

    I ja bih mu izbio mobitel da mi tako uđe u glavu

  • mihic82 17.01.2019.

    I rekao mu razbiti cu te kao Krstičević avion

  • saitek1970 17.01.2019.

    Bem mu pa ne može baš svako biti trener...

Komentiraj...
Vidi sve komentare