To je to što me zanima!

Gattuso je opasno visio: Milan prošao dalje, Strinić na klupi

Nogometaši Milana plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa zahvaljujući 2-0 pobjedi nakon produžetakana gostovanju kod Sampdorije u Đenovi u osmini finala. Junak je bio Cutrone s dva gola...
Vidi originalni članak

Bezidejno i jako loše izgledao je Milan, a Gennaro Gattuso je kidao kosu s glave od muke, jer je znao što mu se sprema ako Milan ne prođe u četvrtfinale. A onda je stigao spas u liku mladog Talijana, Milanovog dijamanta.

Junak pobjede "crno-crvenih" bio je mladi Patrick Cutrone (102, 108) koji je postigao oba pogotka za veliku pobjedu protiv Sampdorije i prolazak u četvrtfinale kupa.

Hrvatski lijevi branič Ivan Strinić, kojemu je nakon prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji na liječničkom pregledu dijagnosticirana srčana mana, po prvi je put ove sezone bio na klupi Milana, ali nije ulazio u igru.

Milan će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Napoli - Sassuolo koji je na programu u nedjelju.

Ranije u subotu Lazio je na Olimpijskom stadionu u Rimu uvjerljivo svladao trećeligaša Novaru sa 4-1 (4-0). Golove za Lazio postigli su Luis Alberto (12), Immobile (20, 35) i Milinković-Savić (45+3), da bi u nastavku na konačnih 4-1 smanjio Eusepi (49-11m). Milan Badelj ostao je na klupi Lazija.

Lazio će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Inter - Benevento koji je na programu također u nedjelju.

Prolazak u četvrtfinale osigurao je i Juventus koji je bez previše stresa pobijedio Bolognu 2-0. Allegri je na teren izveo kombinirani sastav, a golove su zabili Bernardeschi i Keane. Cristiano Ronaldo ušao je u drugom poluvremenu, a trener Juvea nije mogao u ovoj utakmici računati na Marija Mandžukića koji je ozlijeđen.

Torino - Fioretina igraju u nedjelju, dok će u ponedjeljak na teren Cagliari - Atalanta i Roma - Virtus Entella. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Exterminator 13.01.2019.

    Bome zbilja kako je Milan preživio ovih 5 mjeseci bez Strine ? Buhahahahahaaaaaaaaaa crkoh , trbuh me boli

  • 12.01.2019.

    Milan se bome namucio danas...juve prosao s pola snage...mali kean zabio,vidi se da je pred deckom velika buducnost..sada bas citam na calciomercato da je bilo rasistickih povika prema keanu na utakmici..bas me zanima kako ce to zavrsiti

  • ACM_1899 12.01.2019.

    Nogomet je bio jako okrutan prema Sampdoriji u ovom primjeru, jer su prije oba gola imali odlične šanse koje je Reina vrhunski branio. A što reći o Cutroneu nego poacher visoke klase. Conti bi trebao biti pojačanje, odlična asistencija danas za prvi gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare